SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Účetnictví. Daňová evidence. Daňové přiznání. Mzdová agenda.

Účetní služby: - vedení účetnictví - zastupování na úřadech.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence. Daně. Zpracování mezd. Personalistika. Zpracování daňového přiznání. Ekonomické, daňové poradenství.

Služby, poradenství: - ekonomika - účetnictví - daňová evidence.

Projekce, inženýrská činnost: - stavby. Účetnictví: - daně - podvojné - personální, mzdová agenda - poradenství.

Daňové poradenství. Zpracování daňového přiznání s odkladem do 30.6.. Vedení účetnictví: - jednoduché - podvojné. Zpracování: - ekonomické rozbory pro poskytnutí úvěrů. Pomoc při zakládání podnikatelských subjektů. Likvidace: - obchodní společnosti.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Účetní a daňové poradenství.

Účetní firma. Komplexní účetní služby: - daňová evidence - podvojné účetnictví - účetní poradenství - mzdy - DPH - daňové přiznání. Sídlo firmy: - Rolnická 1545/34, Opava.

Komplexní služby: - vedení účetnictví (podvojné účetnictví) - daňová evidence (jednoduché účetnictví) - zpracování mezd, mzdy - zpracování daňová přiznání - účetní poradenství.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, účetnické služby.

Vedení účetnictví, daňová evidence.

Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické.

Služby: - auditorské - účetní - ekonomické - organizační.

Kamenické práce Energetické audity Zateplování - budovy Maloobchod a velkoobchod - stavební materiál Zpracování kompletní projektové dokumentace - průkaz a všechna povolení - vyřízení dotace na program ZELENÁ ÚSPORÁM

Účetnictví. Ekonomika. Poradenství: - finanční - daňové.

Vítkovský klub podnikatelů. Ekonomické poradenství.

Vedení - daňová evidence - personální a mzdová agenda