SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
-Velkoobchod a maloobchod Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Regionální poradenské a informační centrum RPIC. Služby: - konzultace a poradenství - konzultační a poradenské služby pro malé a střední podnikatele v okrese Přerov a Olomouc. Služby: - ekonomické poradenství - organizační poradenství - poradenství v oblasti účetnictví, účetní poradce - poradenství v oblasti daní, daně, daňový ...

Služby: - ekonomické poradenství - organizační poradenství - poradenství v oblasti účetnictví, účetní poradce - poradenství v oblasti daní, daně, daňový poradce. Služby: - konzultační a poradenské pro malé a střední podnikatele v okrese Přerov a Olomouc.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence - ON-LINE vedení účetnictví a ostatních agend podniku -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Činnost informačních a ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Výuka kurzů: - výpočetní technika - vedení podvojného účetnictví - likvidátor obchodních firem.

Vedení účetnictví. Poradenství: - účetní - ekonomické. Kompletní zpracování: - mzdy. Kurzy, školení, lektorská činnost.

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství - administrativa - vedení mezd.

Zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňového přiznání FO a PO, DPH a silniční daně. Garantujeme nejnižší ceny.

Služby, poradenství: - vedení účetnictví - administrativa.

Služby: - odhady, oceňování nemovitostí, movitostí, podniky, firmy. Služby, poradenství: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zajištění auditu včetné daňového poradenství. Služby: - stavební dozor - inženýrská činnost.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství, daně.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Účetní poradce: - kontrola účetnictví (jednoduché, podvojné) - účetní poradenství - výuka účetnictví jednotlivě i po skupinách (daňové poradce) - přednášky u Svazu účetních.

Vedení účetnictví. Zpracování daňového přiznání. Mzdová agenda.

Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zpracování mezd, mzdy - zpracování daňového přiznání.

Daňová a účetní kancelář. Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Účetní a daňová kancelář: - kompletní zpracování účetnictví

Práce: - účetnictví - účetní kancelář - daňový poradce.

Daňové poradenství. Účetnictví. Daně. Mzdy.

Poradenská činnost v oblasti: - průmyslu - energetiky - dopravy - účetní práce - vedení účetnictví - inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství - projektová činnost ve výstavbě.

Služby, poradenství: - účetní - vedení účetnictví.