SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Služby - účetní poradenství - daňová evidence - personální a mzdová agenda

Kompletní účetní servis: vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání, vedení mzdové a personální agendy, účetní poradenství

Účetní kancelář: - vedení podvojného účetnictví - vedení mzdové agendy - poradenství v oblasti mezd - zpracování daňových přiznání - účetní poradenství - daňové poradenství.

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

-Obchodní činnost Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Poradenství: -ekonomické -finanční. Vedení účetnictví.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - audit

AldEkon účetnictví: - vedení daňové vidence a účetnictví - zpracování mezd, personalistiky - fakturace - zpracovnání přiznání k silniční dani, k DPH, k dani z příjmů FO a PO - školící činnost.

Služby: - vedení účetnictví - daňové a účetní poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - daňové a účetní poradenství.

Účetní kancelář on-line: - vedení daňové evidence - vedení účetnictví (podvojného) - on-line zpracování.

Služby: - účetnictví, mzdy, přehledy a přiznání.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Auditorské služby Daňové služby Účetní služby

Daňové služby Účetní služby