Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, daňové poradenství a mzdová agenda. Audit firem.

Vedení účetnictví a daňové poradenství.

Daňové poradenství a vedení účetnictví.

Daňový poradce, kompletní účetnické služby.

Účetnictví, personalistika, vedení daňové evidence a mezd.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence

Poradenství: -ekonomické -organizační -daňové.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Zpracování energetických auditů, průkazu energetické náročnosti budovy, štítku, posudku a jiných dokumentů např. ohledně zateplování budov.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Kontrola - daňová přiznání na základě plné moci Kompletní zpracování - účetnictvívedení - účetnictví právnickým a fyzickým osobám, neziskovým společnostem, sdružením

Ekonomické poradenství. Účetnické práce.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -mzdová agenda -daňové poradenství

Vedení účetnictví, mzdy, DPH, daňový poradce, daňová přiznání. Poskytujeme zpracování mezd, sestavení daňového přiznání. Ekonomické a daňové poradenství, včetně zastupování na finančním úřadě. Účetnictví poskytujeme i v okolí měst Nymburk, Kolín.

Revize - elektroinstalace - elektrické spotřebiče Daňové poradenství Účetnictví - vedení - poradenství

Služby: - účetnictví - daňová evidence - ekonomické, účetní a daňové poradenství

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví

Vedení účetnictví a daňové evidence, vzdálený dohled nad Vaším účetnictví, kontrola účetní závěrky, spolupráce s daňovým poradcem zpracování daňových přiznání, zpracování mzdové agendy, optimalizace účetnictví, zastupování při jednání s finančním úřadem, a další služby.