Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Služby: - daňové a účetní poradenství - vedení účetnictví - auditorská činnost - finanční analýzy

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidence

Služby: - daňové poradenství - ekonomické a finanční poradenství - účetní poradenství - vedení účetnictví.

MZDOVÁ A PERSONÁLNÍ AGENDA - ÚČETNÍ SYSTÉMY SIDUS - ÚČETNÍ SYSTÉMY SOPO 2 - ÚČETNÍ SYSTÉMY ÚČTO - ZPRACOVÁNÍ ÚČETNICTVÍ PRO BYTOVÁ DRUŽSTVA A SVBJ - ZPRACOVÁNÍ ÚČETNICTVÍ, VEDENÍ DAŇOVÉ EVIDENCE A MZDOVÉ AGENDY - PROGRAMOVACÍ PRÁCE - POŘÍZENÍ A ZPRACOVÁNÍ DAT

Daňová přiznání - zastoupení na úřadech Vedení - účetnictví - daňové evidence - mzdy - zastoupení na úřadech

Služby: - účetnictví - daně - mzdy - ekonomické a daňové poradenství

Služby: - daňový poradce - daňové poradenství

Daně - zpracování Účetnictví - vedení - zpracování mezd a personalistiky

Ladislava Podhorová zajišťuje služby v oblasti účetnictví a daňového poradenství pro malé i velké firmy. Specializuji se na podvojné účetnictví, daňovou evidenci a mzdovou agendu i účetnictví bytových družstev. Mám dlouholetou praxi v oboru účetnictví. Účetnictví, daňové poradenství: - podvojné účetnictví pro malé i velké firmy - daňové ...

Specializujeme se na vedení účetnictví a kompletní poradenský servis pro podnikatele.

Nabízíme Vám naše služby v oblasti účetních a daňových služeb.

Služby: - komplexní proškolení vašich zaměstnanců v oblasti nástrojů kvality - audity - konzultační a poradenská činnost v oblastech: implementace QMS, implementace integrovaného systému, project management, customer representative, supplier quality assurance, atd.

Zpracování - daňové přiznání Vedení - účetnictví podvojné účetnictví - daňová evidence jednoduché účetnictví

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňových přiznání - mzdová agenda.

Samostatný auditor, daňové poradenství a přezkoumávání hospodaření.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Služby: -kompletní vedení účetnictví -zpracování mzdové agendy -zastupování na úřadech -rekonstrukce účetnictví -daňová optimalizace -audit účetnictví -likvidace společností.

Služby: - ruční kompletace výrobků - zatavování do smršťovacích fólií – multipacky - etiketování - výroba etiket různých velikostí i druhů písma - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví pro fyzické i právnické osoby, jednání s úřady, daň.

Služby: - celkový servis v oblasti obchodní, právní, administrativní, účetní a v oblasti finančního poradenství - poskytujeme také služby v oblasti vymáhání pohledávek - proces likvidace dlužných částek u příslušné zdravotní pojišťovny, právní cestou v rámci zákonných možností - vyjednáváme snížení či odpuštění části dluhu - daňová ...

Účetní kancelář Alena Hříbalová se zaměřuje na ucelené zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy i daňových přiznání pro malé a střední firmy i fyzické osoby. Sídlíme v obci Chodouň, okres Beroun. Naše služby: - účetnictví, daňová evidence - vedení účetních knih, evidence majetku, pokladní knihy - účtování v cizích měnách - ...

Nabídka vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, daňového přiznání a dalších služeb v oblasti účetnictví a daňového poradenství.

Vedení podvojného účetnictví, ekonomicko-poradenská činnost, zpracování mzdového účetnictví, zpracování daňové evidence.