SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: -ekonomické poradenství. -vedení účetnictví, daňové evidence. -zpracování mezd, daňových přiznání. Veřejná správa: -dotační politika. -organizace výběrových řízení.

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence

Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství -daňová přiznání

Služby: - vyřizování úvěrů a půjček - nabídka konsolidace - finanční a majetkové poradenství - vedení, zpracování účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví, mzdové a personální agendy - poradenství ekonomické.

Služby: - ekonomické poradenství - daňová evidence, zpracování daňového přiznání - zastupování při jednání na úřadech - vedení účetnictví - vedení mzdové a personální agendy.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Daňové poradenství Účetní poradenství

Poskytujeme: - účetni služby - mzdovou agendu - daňovou evidenci - zastupování na úřadech - elektronická podání - optimalizace daní - konzultace pro začínající podnikatele

Komplexní služby vedení účetnictví a daňové evidence včetně mzdové agendy (není podmínkou) a to jak pro plátce, tak i neplátce DPH.

Vedení účetnictví a ekonomické poradenství.

Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Daňové poradenství a účetnictví.

Vedení účetnictví. Účetní a ekonomické poradenství.

Služby: - organizačních a ekonomických poradců

Činnost organizačních a ekonomických poradců.

Vedení účetnictví: -jednoduché, podvojné včetně DPH -daňová přiznání.

Ekonomické poradenství: - vedení účetnictví, - daňová evidence.

Poradenství: -organizační -ekonomické.

Služby: -ekonomické poradenství.