Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Účetnictví a daňové služby: - zpracování přiznání - poradenství - vedení mezd

Tvorba strategie: -strategický management -strategická analýza -strategické plánování. Finanční řízení a finanční analýza Poradenství: -finanční -organizační -ekonomické -dotační (dotace EU).

Služby: - celní deklarace - zpracování hlášení INTRASTAT - vedení účetnictví - kurýrní služby.

-Projektování elektrických zařízení -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Provozování ...

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.

Nabízíme vedení účetnictví, mzdové agendy, daňové evidence či rekonstrukci účetnictví. Zajišťujeme vzdělávací semináře a kurzy.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd - daňová přiznání.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování, podání daňových přiznání - zpracování mezd, mzdová agenda.

Finančně ekonomické rady v oblasti odvodů, daní či poplatků Vám poskytne firma Jindřich Chlad. Dále se zabýváme vedením účetnictví, daňové evidence, zpracováním mezd, daňových přiznání a dalšími činostmi. Naši kancelář naleznete na adrese Krátká 436, Světlá nad Sázavou. Služby: - daňové poradenství - komplexní vedení a zpracování ...

Služby: - účetnictví - daně - finanční poradenství

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Služby: - daňové, účetní, ekonomické poradenství.

Služby: -daňový poradce č.913 -daňové a účetní poradenství pro fyzické i právnické osoby -možnost posunu termínu podání daňového přiznání do 30.06. -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -držitel certifikátu QBU-bilanční účetní -personální a mzdová evidence -ekonomické poradenství -podklady pro úvěrování. Správce konkurzní ...

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství - implementace účetních SW.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - personální, mzdová agenda - ekonomické poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -mzdy, personalistika.

Služby: -daňové poradenství -zpracování daňových přiznání -zastupování před správcem daně -vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: -daňový poradce -vedení účetnictví daňové (jednoduché), podvojné, mzdy -poradenství daňové, ekonomické, organizační -podnikatelské záměry úvěry, audit, hypotéky -prodej-software na podvojné účetnictví, mzdy, DPH, majetek, sklady. Privát: Třebíč, Riegrova 20/370, tel.568846367.

Služby: - správa nemovitostí - vedení účetnictví pro bytové domy - měření a rozúčtování tepla, vody.