SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: -vedení účetnictví -účetnictví, daňová evidence, účetní knihy, účetní závěrky, cizí měna, daně -mzdová, personální agenda -výpočet mezd, pracovní smlouvy, personalistika, cestovní náhrady -daně -daňová přiznání, daň. optimalizace, účetní a daňové poradenství -ostatní produkty -ekonomické hodnocení firmy, evidence majetku, ...

Služby: - finanční poradenství - realitní činnost - vedení daňové evidence a zpracování daňového přiznání.

Služby: - účetnictví - daně - mzdová a personální agenda

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová a personální agenda.

Daňové poradenství - vedení účetnictví.

Vedení účetníctví. Zpracování daňové evidence. Zpracování mzdové evidence včetně přehledů pro sociální a zdravotní pojištění. Účetní poradenství. Zpracování přiznání k dani z příjmu fyzických osob, k dani z příjmu právníckých osob, k dani silniční, k DPH, kontrolní hlášení Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti. Vyúčtování daně ...

Poskytuje - daňové poradenství Vedení účetnictví - poradenství - zpracování účetnictví pro italské firmy - mzdové a personální agendy

AUDIT Jihlava, s.r.o. se zaměřuje na daňové poradenství, účetnictví a auditorské služby.

Starosti s účetnictvím a daněmi přenechejte nám. Vy se naplno věnujte svému podnikání, rozšiřujte své aktivity, rozvíjejte svoji firmu. My se postaráme o Vaši „ekonomickou tvář“. Naší snahou je Vaše maximální spokojenost. Poskytujeme komplexní a cenově dostupné služby jak pro drobné podnikatele a živnostníky, tak pro velké nebo střední firmy. ...

Služby: - ekonomické, organizační a účetní poradenství - zprostředkovatelská činnost - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor, skladovacích prostor.

Poskytování účetních služeb a daňového poradenství pro firmy i podnikatele.

Služby: -poradenství: -účetnictví. -daňová evidence.

Společnost NKM Tax, s.r.o. zajišťuje komplexní účetnické služby, jako např. daňové poradenství pro firmy (přiznání, revize, zálohy, zástup v jednání), zpracování a vedení evidence, a vytváření pravidelných mzdových agend.

Auditorská, poradenská a účetní činnost: Audit: - zpracování dle předpisů, standardů - konsolidované účetní závěrky Poradenství a účetnictví: - přiznání k dani z příjmů - interpretace legislativy - strategické plánování

Správa a údržba: -byty -domy Služby: -účetní poradce -vedení účetnictví pro SVJ -vedení daňové evidence

Daňová kancelář: - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - zpracování daňové evidence - finanční poradenství.

Oděvy a vybavení pro gymnastiku: - náčiní, oblečení, obuv - doplňky, kosmetika - bazar trikotů

Tvorba strategie: -strategický management -strategická analýza -strategické plánování. Finanční řízení a finanční analýza Poradenství: -finanční -organizační -ekonomické -dotační (dotace EU).

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd - daňová přiznání.

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Služby, poradenství: -kompletní celní -zpracování účetnictví.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence