SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Poradenství, zpracování: - ekonomické - vedení účetnictví jednoduché, podvojné - zpracování úvěrových žádostí - daňové poradenství, audit.

Poradenství: - ekonomické - daňové - účetní - krizové. Služba: - vedení účetnictví, mzdy - daňové poradenství, daně - zpracování žádosti o úvěr, úvěry - krizové poradenství (konkurzy, likvidace). Daňový poradce ve firmě.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - personalistika - audit - právní poradenství - poradenství po internetu. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Auditorská kancelář. Služba: - audit, ověřování účetních uzávěrek - poradenství daňové, účetní, ekonomické - vedení DE a podvojného účetnictví - zpracování daňových přiznání - vedení mzdové agendy

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob - práce a služby ekonomické povahy. Ubytovací služby : pronájem chaty v Beskydech, obec Trojanovice. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování a vedení mezd.

Daňová kancelář. Služby: - daňové poradenství - auditor.

Daňové poradenství - zpracování daní Ekonomické poradenství Účetní poradenství (daňová evidence a podvojné účetnictví) - zpracování účetnictví

-Činnost organizačních a ekonomických poradců

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Služba: - vedení účetnictví - auditor - mzdy, daně - personalistika - organizačně ekonomické poradenství.

Daňový poradce, účetní poradce. Poradenství, služby, zpracování: - veškerá daňová přiznání kvalitně, levně, rychle (daň z příjmů právnických osob, daň z příjmů fyzických osob, daň z přidané hodnoty, leasing, silniční daň, daňová evidence) - odklad podání daňového přiznání - vedení jednoduchého i podvojného ...

Nabídka finančního poradenství, vzdělávání a vedení účetnictví: -výběrové řízení -dotační tituly -projekty.

Auditorská a daňová kancelář: -zpravování účetnictví pro fyzické a právnické osoby -vedení mezd -účetní a daňové poradenství.

Daňová kancelář. Daňový poradce. Služby: - daňové poradenství, zpracování daňových přiznání (daňová přiznání) - účetní poradenství, vedení účetnictví - mzdové poradenství, zpracování mezd (mzdy).

Účetní poradenství . Elektronické obchodování. Informační systémy. Vzdělávání. Teleworking. Elektronické volby a aplikace státní správy.

Ubytování v apartmánu na Valašské Senici (v soukromí RD). Činnost účetních poradců. Zpracovnání daňové evidence, účetnictví, daňové přiznání.

Ekonomické poradenství a služby. Zpracování: - osobní, mzdové a personální agendy - jednoduché a podvojné účetnictví, daně. Vývoj, prodej: - software pro zpracování osobní, mzdové a personální agendy.

Služba: - účetní poradenství - vedení účetnictví a daňové evidence fyzickým a právnickým osobám - zpracování mezd a personalistiky. Provozovna: - Kulturní 1785, Láz, Rožnov pod Radhoštěm.

Služby, poradenství: - účetnictví - daně -ekonomické.

Daňový poradce. Daňové poradenství. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - vedení daňové evidence.

Služba: - účetnictví. Poradenství: - ekonomické.