Potřebujete pomoct s natáčením? Odborníci vám pomohou pořídit videozáznamy, virální videa, TV spoty, reklamní videa, instruktážní videa, dokumenty, znělky a mnoho dalšího. Střižná, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika je samozřejmostí.

Činnost: - tvorba animovaných filmů - ilustrace.

Služby - scénografie - 3D reklama - videoprojekce - výstavní expozice - dekorace pro divadla - vizualizace a modely.

Služby: - produkční společnost - tvorba krátkých osobních filmů

Činnost: - filmová a televizní produkce.

Služby: - produkční společnost - tvorba videí - výroba reklamy

Služby - profesionální střih videa - editace videa a zvukové složky - přidání titulků, efektů a hudby - tvorba DVD - umístění na web.

Profi videoprodukce - záznamy ve formátu SD s výstupem na DVD - záznamy ve formátu Full HD s výstupem na BLU - RAY - svatby - maturitní plesy - prezentace - videovizitky - dokumenty - slavnosti včetně postprodukce a výroba DVD i Blu Ray - reklamní spoty pro digitalní kina v České ...

Výroba: - firemní propagační videoprofily - video manuály - cizojazyčné verze videoprogramů - české verze zahraničních videoprogramů - profesionální videozáznam jakýchkoliv firemních i soukromých společenských, kulturních či sportovních akcí.

Výroba a zpracování video záznamů: - záznam významných událostí, svatby, křtiny, rodinné události, oslavy, sportovní akce - kompletní zpracování domácího videa, střih, efekty, titulky, dabing - prezentace pro výstavy a akce - tvorba reklamních spotů na nosičích DVD Výroba: - www stránky.

Výroba: -profesionální záznam a střih pro podniky a jinou klientelu /filmy, hudební akce, večery atd. (výstup na TV i DVD, HD, 3D dvd, blueray) -filmy a videozáznamy -reklamní spoty. Služby: -střih, zpracování, finální produkt.

Digitalizace - fomácí filmové nahrávky: - VHS, super VHS, VHS-C - HI8, 8 DIGITAL - DVD, MINI DV - film 8mm, 16mm - vše na externím paměťovém zařízení.

GRAFIK na PC, 2D, 3D kreslení a modelování ve vektorové grafice, a následná animace např. pro video reklamy, katalogy, plakáty. UMĚLECKÉ SLUŽBY - malíř, výtvarník - MALBA NA STĚNU VIDEO - Fotografické práce, - svatební fotograf - zhotovení fotoalba - grafika - fotografie MEDIÁLNÍ SLUŽBY,

Služby - natáčení kulturních, společenských a sportovních akcí, svateb - natáčení dokumentů, prezentačních pořadů firem, - digitalizace formátů VHS, SVHS, VHS-C, 8mm, 16mm, Mini DV - servis střihových počítačů a jejich sestavení - poradenství - základy práce na video střižně, práce s kamerou

Služby: - nahrávací studio - zpracování zvuku a videa - dabing, ozvučení filmu - výroba videoklipů.

Služby - natáčení a zpracování videa - prezentace, reklamy, svatby.

Služby - pořizování videozáznamů - digitalizace starých fotografií, gramofonových desek.

Tvorba, výroba: - reportážní videa - svatební videoklipy - natáčení maturitních plesů.

Výroba: - výukových videopořadů - odborných videopořadů.

Služby: - tvorba výukových videopořadů pro autoškoly a širokou motoristickou veřejnost

Produkční studio, služby: - výroba videozpravodajství a publicistiky - zpravodajské reportáže, publicistické pořady, dokumenty

Jsme videoprodukční firma. Jsme schopni zajistit vše od tvorby scénáře na míru, natočení videa, jeho střih a postprodukci, 2D i 3D animaci až po tvorbu audio stopy včetně profesionálního dabingu. Máme zkušenosti s tvorbou reklam pro TV a kina nejen v ČR, ale například i v Kanadě nebo USA.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - personální a mzdová agenda. Filmové studio - natáčení filmů, dokumentárních a prezentačních pořadů.