Potřebujete pomoct s natáčením? Odborníci vám pomohou pořídit videozáznamy, virální videa, TV spoty, reklamní videa, instruktážní videa, dokumenty, znělky a mnoho dalšího. Střižná, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika je samozřejmostí.

Činnosti v oblasti filmů a videozáznamů Vydavatelství Provoz kulturních zařízení Ostatní rekreační činnosti

Výroba: -videoreportáže -dokumenty -videoklipy -reklamní spoty.

Služby: - pořizování videozáznamů: - svatby, oslavy. - digitální zpracování záznamu: - obrazová a zvuková režie, triková animace.

Video foto studio, natočení videa včetně zhotovení kompletního DVD, převod 8 mm a 16 mm filmu do digitální podoby, archivace dat na DTD nosiče s čitelností 160 let.

Služby: - ozvučení, pódia a nasvícení akcí na profesionální úrovni - videoprojekce.

Služby: -filmová, reklamní produkce -natáčíme propagační filmy, reklamy, videoklipy i animace -klademe důraz na moderní technologie -interaktivní média a maximální kvalitu -první holografická reklama v České republice.

Audiovizuální tvorba a výroba Vydavatelská činnost nosičů Sesterské společnosti: GRANT-DABING, spol. s r.o. GRANT - Přenosy spol. s r.o. GRANT-PRODUKCE spol. s r.o.

Činnost: - nabízíme kompletní řešení pro Vaše internetové stránky - navrhneme loga, grafiku a tiskoviny - tvoříme internetové obchody - natočíme, či zpracujeme libovolné video

Služby: -natáčení videa, reklamních spotů.

Poskytování televizních a produkčních služeb. Zakázková výroba a zajištění odvysílání sportovních pořadů. Výroba firemních prezentací.

Natáčení videoprogramů, zhotovení prezentačního CD-ROMu, tvorba a údržba internetových stránek.

IS Produkce: - realizace digitálních instore médií: - IS instore rádio, televize

Videozáznamy: -reklamní filmy, promo video -TV reklamy -prezentační, instruktážní a výrobní filmy -dokumentární pořady -společenské, kulturní a rodinné události -TV zpravodajství -Internetová televize TV Český ráj

Práce, služby: -tvorba veškerých forem propagačních obrazově-zvukových záznamů -spotů -multimediálních prezentací -live záznamů -převody formátů

Fotostudio: -fotografické, grafické a video služby.

Postprodukční firma zabývající se zpracováním videa a zvuku: - video, audio nahrávky v digitálním kvalitě - videozáznamy - slavnostní události v rodině (nahrávky), svatební obřady, promoce, křty - rozmnožování nahrávek na zvolené medium (DV, VHS, CD, aj.) - profesionální hudební nahrávky pro film, reklamní spoty, aj. - vlastní hudební ...

Pořízení a zpracování videa, foto, grafické práce, hudební produkce, webové stránky a prezentace.

Výroba a distribuce produktových videí pro e-shopy. Nabídka předváděcích videí a videoprezentací

Svatební video: - pořizování videozáznamů.

Výroba a prodej: - televizní pořady - prezentační videa - reklamní spoty - zábavné a dokumentační videa.

specializovaný maloobchod výroba elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově-obrazových záznamů fotografické služby.