Potřebujete pomoct s natáčením? Odborníci vám pomohou pořídit videozáznamy, virální videa, TV spoty, reklamní videa, instruktážní videa, dokumenty, znělky a mnoho dalšího. Střižná, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika je samozřejmostí.

Výroba a produkce filmů a 3D počítačových visualizací a simulací. Filmová a počítačová grafika, mocap studio, 3D grafika, fulldome filmové technologie pro produkci, postprodukci a prezentaci. Tvorba a distribuce interaktivní 3D CGI filmů pro planetária a digitária.

Tvorba a zpracování videa. Natáčení a digitalizace videí. Natáčíme svatby, křtiny, oslavy, společenské a jiné události.

Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů. Natáčení dokumentů a krátkých filmů. Grafické návrhy loga, vizitky, tiskoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentace.

Natáčení - propagační audiovizuální díla krátké filmy, videoklipy, dokumenty Výroba - propagační audiovizuální díla krátké filmy, videoklipy, dokumenty.

Produkční společnost zaměřená na výrobu videopořadů, audiovizuálních prezentací a multimediálních CD titulů. Pronájem: - kamerová a prezenční technika.

Nabízím natáčení svateb, hodů, křtů, svatých přijímání a dalších akcí.

Daňový poradce, vedení účetnictví. Účetní, účetnické práce. Daňové poradenství, daně.

Nabízíme natáčení kulturních, společenských a dalších akcí.

Natáčení - svatby - křtiny - párty - narozeniny - rodinné událostistřih - zpracování video záznamu

Služby: -fotoslužby - foto průkazové, portrétní, dětské, rodinné, svatební, tabla, fotoreportáže, svatby, rodiiné oslavy, firemní oslavy -fotografování škol a školek -nahrávání -distribuce zvukově obrazových záznamů, videoreportáže. -velkoformátové fotky, i na polátno

Filmová a televizní tvorba. Nakladatelství a vydavatelství. Občanské sdružení - podpora vzdělávání, věd a techniky Výuka, výcvik - tvůrčí profese (televize, film).

Fotografování Natáčení představení, párty Grafické návrhy tištěných materiálů.

Studio kreativního marketingu, videovizitky: - videoprezentace - web-vizitky - svatební videa, videoklipy -

Svatební fotografie včetně zpracování - Brno a okolí Svatební videa včetně zpracování.

Dokumentární filmy, natáčení a střih - video.

Pronájem - technika Videoklipy - firemní prezentace - záznam akcí - TV produkce - postprodukce Výroba - televizní a rozhlasová reklama - dabing Vysílání - zpravodajství pro TV PRIMA.