Vydejte se za kulturou a navštivte česká muzea, galerie a výstavní síně. Čekají na vás stále expozice, speciální výstavy nebo tematicky zaměřené expozice. Výstavy automobilů, muzeum vědy a techniky nebo třeba výstava obrazů – záleží na vašem vkusu.

GALERIE PRODEJNÍ VÝSTAVY Prodej originálů: -obrazy, grafika, plastiky, tapiserie, šperky, keramika, sklo užitkové, skleněné plastiky, objekty ze skla, fotografie Dárkové a dekorační předměty: -keramické, skleněné, porcelánové -vitráže, dřevěné hračky, loutky Šperky s polodrahokamy: -stříbrné, v matném tombaku, ...

Muzeum mučicích nástrojů Praha - ke shlédnutí více než 60 mučících nástrojů.

Archeologická expozice ze starší doby kamenné. Věstonická venuše. Otevřeno: - duben a říjen: - pouze v sobotu a neděli - 9:00 – 16:00 - květen – září: - denně mimo pondělí - 8:00 – 17:00.

Regionální muzeum Synagoga. Jediná na Moravě dochovaná synagoga tzv. polského typu pochází v jádře z poloviny 16. století.

Vystavování expozic popisujících historii Kolínska.

Památník bitvy r. 1866: - expozice předmětů, které se k bitvě vztahují - rozhledna.

Muzeum: -krajka -staré lidové krajky -vývoj krajkářství. Prohlídky mimo sezónu po telefonické domluvě.

Galerie, výstava, prodej: - umělecká díla - keramika obrazy - sklo porcelán - grafika. Předprodej: - vstupenky Filharmonie.

Galerie. Výroba zrcadel. Rámovací služba. Sklenářství.

Arcidiecézní muzeum dokumentuje stavební a umělecký vývoj Olomouckého hradu v průběhu celého tisíciletí, od pozůstatků paláců biskupského a knížecího přes vrcholné románské, gotické a renesanční etapy až po pozdně barokní a rokokové interiéry.

Textil, oděvy -zakázková výroba -oděvní modely Kultura, galerie, umění, potřeby - prodej -prodejní galerie Maloobchod, prodej: -hračky, kojenecké zboží -dřevěné hračky

Galerie Prodej: -obrazy, šperky, grafika, keramika, plastika -ručně šité kabelky a aktovky.

Galerie, prodej: - obrazy - keramika - sklo - šperky

Obrazová galerie, moderní obrazy, prodej

-restaurování historické techniky -kompletní servis při renovacích, úpravách, testování a měření výkonu spalovacích motorů -práce v oboru lehkého strojírenství -konzultační a poradenské služby v lehkém strojírenství Jizerskohorské technické muzeum: -expozice leteckých motorů