Regionální noviny, týdeníky, periodické časopisy a magazíny, denní tisk, časopisy pro děti, zpravodaje, odborné magazíny a další tiskoviny – to vše jsou noviny a časopisy, které jsou vyráběny pomocí ofsetového, digitálního nebo velkoformátového tisku.

Vydávání časopisu CHEMAGAZÍN pro chemicko-technologickou a laboratorní praxi.

Měsíčník obsahující odborné články, reportáže, informace, zprávy a další zajímavosti z oblasti zemědělství a příbuzných oborů, v každém vydání je zařazena tematická příloha.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce: -kompletní sortiment drogistické a papírenské zboží. Maloobchod-papírnictví a trafika. Papírenský sortiment: -široký výběr školní a kancelářské potřeby -obalový materiál -dekorativní zboží dle ročního období umělé květiny, ostatní (baterie, DVD, CD). Trafika: -noviny, časopisy, cigarety, ...

Společnost PAROLA, spol. s r.o. působí jako vydavatel regionálního deníku Jihlavské listy. V rámci naší činnosti se věnujeme vydávání a distribuci novin v tištěné i digitální podobě. Přinášíme aktuální události a novinky z oblasti kultury, sportu i společenského života v kraji Vysočina. Provozujeme také informační portál, kde prezentujeme firmy, ...

Nakladatelství a vydavatelství. Vydává odborné, obchodní, finanční a komerční publikace. Vydává podnikatelské zprávy. Reklamní činnost. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií.

Máma a mimi je blog o všem, co maminky a tatínky zajímá. Všichni chceme být dobrými rodiči a dát našim dětem to nejlepší. Aby se nám to povedlo, je potřeba se dobře orientovat v rámci různorodých témat od těhotenství přes porod až po péči o vaše miminko.

Internetový magazín TRUCK-PROFI.CZ zaměřeného na oblast nákladní dopravy a vše, co s ní souvisí a internetový obchod TRUCKPROFI.CZ se zaměřením na doplňky pro kamiony, ADR výbavu, navigace, kamery, autolednice, klimatizace, nádrže na PHM, sorbenty - servis a výstavba čerpacích stanic. V rámci této divize nabízí také zprostředkování dodávek ...

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Vydavatelství: - odborný časopis PETROLmagazín.

PhDr. Vladimír Sůva je vydavatelem časopisu KNIHY a provozovatelem internetového serveru denik-knihy.cz, na kterém najdete denně aktualizované informace o knižních novinkách všech žánrů a dění na knižním trhu. Naši redakci najdete v Praze na ulici Záhřebská. Provoz, služby: - internetové stránky Deník KNIHY - informace o nově vydaných ...

Vydavatelství: - časopis Retail News, Retail Info Plus. Služby: - public relations - marketingové poradenství.

Internetové noviny: - zprávy z Plzeňského kraje.

Tiskárna. Tiskařské služby. Komplexní servis, CTP. Výroba, tisk: - knihy, knižní publikace, brožury. Tisk: - barevný - černobílý. Knihařské zpracování: - šité a lepené vazby - pevné, brožované. Vázání, vazby knih.

Služby - vydavatelství, časopis, redakční zpravodajství o technologiích, vše o průmyslu - pořádání konferencí - marketing.

Trafika, prodej: - tiskoviny a tabákové výrobky - noviny, časopisy

Služby: - přípravné kurzy na vysoké školy - testy studijních předpokladů.