Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Reklamní agentura: -informační a orientační systémy pro obce a města -vnitřní a vnější info systémy -reklamní plochy na frekventovaných místech (midiboardy, výplně zábradlí), pronájem reklamních ploch (lavičky, zábradlí, sloupy veřejného osvětlení (VO) aj.) -plotterová grafika, velkoplošný tisk -malonákladový tisk až do ...

Filmová a televizní tvorba. Nakladatelství a vydavatelství. Občanské sdružení - podpora vzdělávání, věd a techniky Výuka, výcvik - tvůrčí profese (televize, film).

Prodej akvarely, dekorace, malované hedvábí, kresby, olejomalby, decoupage.

Pořádání - taneční kurzy, pořádání, taneční párty.

Česká hudební agentura se zaměřením na klasickou hudbu a jazz. Hlavní činnosti: - zastupování mladé generace špičkových českých a zahraničních umělců - promotion management - pořádání koncertů - kompletní produkce hudebních CD - jazzové projekty - organizování a pořádání koncertních a propagačních turné ve střední Evropě.

Zprostředkování obchodu Kulturní agentura.

Umělecká agenturazprostředkování, konkcerty klasické hudby.

Rámování - paspartování, prodej napínací rámy, galerijní systémy.

Pořádá a slavnostní tabule - svatby - rodinné a pracovní oslavy

Sdružení zabývacíjící se pořádání kulturních a společenských akcí. Pořádání - kulturní a společenské akce.

Studio kreativního marketingu, videovizitky: - videoprezentace - web-vizitky - svatební videa, videoklipy -

Výroba - telekomunikační zařízení Diskžokej.

Studio & Agentura Bianca, vzdělávací, pohybové a relaxační studio. Vzděláváme zdravotníky, pedagogy i laickou veřejnosti, pořádáme pravidelné kurzy první pomoci. Nabízíme rehabilitační, kondiční cvičení pro kojence, batolata a ženy všeho věku. Zdravotní cvičení pro ženy po porodu. Pohybově taneční kurzy pro děti. Zajišťujeme výuka společenských ...

Kompletní zajištění společenských akcí ozvučení, osvětlení, pódia.

Dodávka a montáž - scénické a efektové osvětlení Ozvučování společenských akcí Montáž - hliníkové konstrukce Stavba mobilního zastřešení a podia.

Služby, pořádání: - kongresy - konference - společenské akce. Marketingové poradenství.

Umělecká a produkční agentura ADN: - agenturní zastoupení hudebních skupin - pořádání kulturních a společenských akcí - sestavení dramaturgie festivalů - zajištění ozvučení, osvětlení, pódia …

Distribuce a zásilkový prodej: - CD a LP - hudební vydavatelství. Prodej: - vstupenky na kulturní akce.