Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Zabýváme se prodejem: - stolních a přenosných počítačů společnosti Apple - nyní připravujeme portál věnovaný jablečným produktům. Vedle toho jsme přišli s novinkou v oblasti multimediálního obsahu internetových prezentací firem, neziskových organizací nebo třeba obcí - s tzv. firemní webovou televizí [FWT].

Rádio: - rozhlasové vysílání na frekvenci 92, 8 FM, 94, 7 FM, 95, 1 FM, 97, 0 FM, 107, 3 FM.

Maloobchod: - tabák, cigarety - noviny, časopisy - textil.

Výroba: - televizních reklam - rozhlasových spotů - propagačních, dokumentárních a instruktážních pořadů pro firmy, včetně 2D a 3D animací..

Produkce kulturních, sportovních a společenských událostí. Prodej a nákup, reklamní činnost.

Novinový stánek. Maloobchod, prodej: -noviny. -časopisy.

Biograf Český ráj. Kino. Předprodej v MIC a v pokladně biografu internetová rezervace vstupenek na www.biografjicin.cz

Výrobou a distribuce: - publikace o městech a obcích různých regionů Čech - tiskoviny - brožury - katalogy - letáky - vizitky - reklamní předměty - reklamní kampaně - billboardy - letáky - rádiové spoty. Stavby roubených a srubových domků. - sruby - roubenky - zahradní domky - altány - pergoly - zahradní ...

Vydávání periodických a neperiodických tiskovin, inzerce a reklama.

Služby: - fotografické. Kopie negativů na video. Videozáznam.

Profesionální natáčení videa Vašich nejdůležitějších okamžiků. - natáčení svateb. Natáčení svateb je po domluvě se svatebním kameramanem, tedy se mnou, možné natočit od příprav nevěsty až po volnou zábavu. Nejen videa ze svateb, ale i ostatní natočená videa upravím podle Vašich přání a požadavků.

Umělecká agentura. Zprostředkování: - hudební produkce všech hudebních žánrů (SOLO, DUO.TRIO, HUDEBNÍ SKUPINY....) včetně ozvučení, osvětlení a zajištění doprovodného programu ke kulturním a společenským akcím (večírky, svatby, zábavy, plesy, firemní akce, diskotéky, hudba do vinárny a kavárny...) - dětské zábavné programy pro školy, domy ...

Výtvarné umění: -každém lichém roce je od jara do podzimu instalována sbírka ruského malířství -konají se atraktivní výstavy zaměřené na osobnosti českého umění 20.století. Otevírací doba: -v době konání výstav denně kromě pondělí, 9-12 a 13-17 hodin. Vstupné: -rodinná vstupenka 50 Kč -dospělí 30 Kč -děti, vojsko, ...

Televizní vysílání: - výroba zpravodajství - výroba reklam - výroba dokumentárních filmů - výroba presentačních CD a DVD - výroba reklamních filmů - záznam akcí - odvysílání reklam, dokumentárních filmů, videoklipů a dalších pořadů .... - odvysílání kulturních a sportovních upoutávek a pozvánek.

Tiskárna: -letáky -vizitky -dopisní papíry, dopisní obálky -pozvánky -diplomy - digitální tisk -objednávky -daňové doklady -skladové karty -výdejky -závěsky a další -brožury a knihy -plakáty A2 -luxusní tiskoviny s výsekem termoražbou -kulturní programy -předlohy pro tisk.

Profesionální bubenická, pyrotechniská a ohnivá show skupiny firelovers. Objednejte si show na firemní akce, večírky, kulturní a společenské akce. Realizujeme ohňostroje již od 4 tisíc. s certifikovanou obsluhou. Moderní vystoupení fire show artistů, žonglérů a tanečnic s ohněm. Novinky z fireshow, pozvání na akce, obchod, škola žonglování ...

- - hudební skladatel, herec, řežisér