Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Skupina historického šermu Pořádá - historické akce šerm, bitvy

Pořádání - dětské tábory Poskytuje - služby pro rodinu a domácnost - hlídání dětí Poskytuje - narozeninové párty - facepating

Krkonošský národní park, KRNAP. -lesní hospodářství -ochrana přírody -ekologická výchova. Krkonošské muzeum: -Vrchlabí, Husova 213, tel.: 499456708.

Velkoobchod: - tabák. Prodej: - noviny - cigarety - CD, MC. Služby: - výroba razítek. - kopírování. Restaurace. Pozemní stavitelství.

Výroba: - televizních reklam - rozhlasových spotů - propagačních, dokumentárních a instruktážních pořadů pro firmy, včetně 2D a 3D animací..

Vydávání periodických a neperiodických tiskovin, inzerce a reklama.

Profesionální natáčení videa Vašich nejdůležitějších okamžiků. - natáčení svateb. Natáčení svateb je po domluvě se svatebním kameramanem, tedy se mnou, možné natočit od příprav nevěsty až po volnou zábavu. Nejen videa ze svateb, ale i ostatní natočená videa upravím podle Vašich přání a požadavků.

Umělecká agentura. Zprostředkování: - hudební produkce všech hudebních žánrů (SOLO, DUO.TRIO, HUDEBNÍ SKUPINY....) včetně ozvučení, osvětlení a zajištění doprovodného programu ke kulturním a společenským akcím (večírky, svatby, zábavy, plesy, firemní akce, diskotéky, hudba do vinárny a kavárny...) - dětské zábavné programy pro školy, domy ...

Nabízí - ubytovací služby - celková kapacita přibližně 55 lůžek - standartní vybavení pokojů - každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, kuchyňku se sporákem a lednici - k dispozici herna stolní tenis, stolní fotbal a tělocvična o velikosti 66 m2 fotbal, hokej, košíková - zajištění firemních školení, ...

Radiostanice a radiové sítě. - maloobchodní prodej kapesních počítačů a mobilních telefonů - provoz radiostanice - stavebně-montážní práce. Distributor značky MOTOROLA.

Pořádání - moderování diskotek a hudebních akcí

Pořádání - módní přehlídky - taneční vystoupení - zábavné večeryhostesky - moderátoři

- - skupina scénického a historického šermu, střelby, řemesel, ohnivých show Pořádá - akce s historickou tématikou

Hotel **** - kapacita 101 lůžek 9 dvoulůžkových, 21 dvoulůžkových pokojů s přistýlkou, 3 x rodinné pokoje pro 4 osoby - apartmán pro 8 osob - bezbariérové prostory - parkoviště - hotelová restaurace - konferenční prostory tréninkové a školící centrum - wellness služby Restaurace KOLIBA - grilované ...

Vydavatelství Agenturská činnost pořádání FESTIVAL THEATRUM KUKS