Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Galerie. Výstava, stálá expozice: - dřevořezby, smalty, obrazy autorů Dalibora Valáška, Jana Satiny, Eduarda Parmy, Petra Bednáře, Tomáše Cidlíka.

Galerie. Další služby: - paspartování, rámování a restaurování obrazů - prodej výtvarných potřeb.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Služby - natáčení video reportáže, svatby, plavání dětí - natáčení pod vodou - úprava videa - digitalizace videa z promítaček

Kompletní realizace akcí společenských i firemních. Služby: - společenské akce - firemní večírky - výstavy - konference - plesy - oslavy - stužkovací a maturitní večírky - svatby, svatební obřady a hostiny.

Vydávání časopisu Automatizace v potravinářství, portál www.prumyslovaautomatizace.com, mediální zastupování

Zásilkový obchod se speciálními světelnými zdroji OSRAM, PHILIPS, GE LIGHTING, SYLVANIA. Lampy, žárovky, halogeny a výbojky pro zdravotnictví, laboratoře, mikroskopy, dental lampy, pro filmová a TV studia, zpětné projektory, divadla, kulturní domy, diskotéky, pro průmysl a jiné obory. Technické zajištění společenských akcí.

AAAtop.eu = regulace komínového tahu. Amoretex.cz = spodní prádlo, punčochy, plavky. Emace.cz = vše kolem erotiky, zboží, seznamka..

Nahrávací studio. Zpracování: - promo-demo, zpracování CD - spoty do rádia - videoznělky - hudební podklady (karaoke) - filmová a divadelní hudba - muzikály na klíč. Hudební skladatel Muzikant: - hudební produkce (koncerty, svatby, firemní akce) Pořadatel: - pořádání série regionálních soutěží ve zpěvu v kat. do 15ti a 21 let - ...

Taxislužba. Pořádá - kulturní produkce - diskotéky - taneční zábavyDJ na svatbách, rodinných oslavách, školních akcí.

Galerie: - výstavy. Klub: - stolní hry, šachy - poslech hudby. Bar, hospůdka: - nápoje nealkoholické, alkoholické, pivo - občerstvení - konání akcí. Letní zahrádka.

Videoslužby: - svatby - oslavy. Fotoslužby. Fotoateliér.

Vydávání, tisk - noviny. Regionální týdeník HORIZONT.

Noviny, tisk. Týdeník Třineckých železáren s regionální působností na Jablunkovsku, Třinecku a Českotěšínsku.

Městské kulturní zařízení. Nová scéna VLAST: - kino - kulturní pořady, akce.

Internetový obchod - ozvučovací technika Internetový obchod - ozvučovací technika