Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
V naší tvůrčí dílně transformujeme nápady na skutečnost. Od srdcervoucích hraných filmů, přes poutavé dokumenty, až po magické animované světy a napínavé televizní seriály – my to všechno oživujeme. S láskou se věnujeme každému detailu, ať už jde o animovaný snímek, dokument nebo thriller.
Bionaut s.r.o. - filmová a televizní produkce
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Videoslužby, výroba: - videozáznamy - digitální zpracování obrazu a zvuku. Fotoslužby: - digitální i analogové fotografování.

Taneční škola. Kurzy tance a společenské výchovy pro mládež. Kurzy pokračovací pro absolventy základních kurzů. Kurzy tance pro manželské páry a partnerské dvojice. Kurzy stepu a stepového tance pro děti od 12 let. Kurz stepu pro dospělé. Přednášky o praktickém užívání společenských pravidel. Organizování: - společenské akce - programy ...

Svatební video: - pořizování videozáznamů.

Tiskárna. Výroba: - letáky - časopisy - knihy - kalendáře.

Slezský ústav: -vědeckovýzkumné pracoviště Slezského zemského muzea.

Služby: - ozvučení - osvětlení - podium - ground support-koncertní střecha - LED stěny - pořádání kulturních a společenských akcí.

Arboretum: - dendrologická expozice - skleníková expozice subtropických a tropických rostlin.

Videozáznamy: - digitální zpracování obrazu i zvuku.

Provoz kina. Pronájem sálu ke kulturním akcím. Kapacita 565 míst.

Natáčení - svatby - rodinné akce - firemní akce - společenské akce

Loutkové divadlo. Pobočka: - Středisko volného času Opava - Jaselská 4 - tel: 553712100, 553712821 - e-mail: info@svcopava.cz.

Prodej: - zahradnické a chovatelské potřeby - krmná směs - krmiva pro psy a kočky - tabákové výrobky - časopisy, noviny.

Umělecká agentura - pořady operního tenora Vítězslava Víta

Pořádání - sportovní akce Občanské sdružení - pořádání netradičních zábavných společenských a sportovních akcí pro všechny generace občanů Bohuslavic u Hlučína Pořádání - netradiční zábavné společenské akce