Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
GALERIE PRODEJNÍ VÝSTAVY Prodej originálů: -obrazy, grafika, plastiky, tapiserie, šperky, keramika, sklo užitkové, skleněné plastiky, objekty ze skla, fotografie Dárkové a dekorační předměty: -keramické, skleněné, porcelánové -vitráže, dřevěné hračky, loutky Šperky s polodrahokamy: -stříbrné, v matném tombaku, ...

Specializujeme se na práci s dětmi a mládeží ve volném čase. Pořádáme letní a příměstské tábory. Nabízíme řadu sportovních, uměleckých, technických a zábavných akcí pro veřejnost.

Dům hudby. Komorní filharmonie. Předprodej vstupenek, tel.: 466512662

Umělecká agentura DOLI nabízí pro různé společenské akce a party vystoupení hudebních skupin, dále také např. tanečnice, striptérky, striptéry apod. Doli klub nabízí možnost pronájmů jednotlivých místností klubu a to zcela zdarma. Pronájmy jsou vhodné k pořádání mnoha akcí. dále také pořádáme koncerty.

Činnost: - nabízíme kompletní řešení pro Vaše internetové stránky - navrhneme loga, grafiku a tiskoviny - tvoříme internetové obchody - natočíme, či zpracujeme libovolné video

Majitel internetovího magazínu Sampler.cz. Sampler.cz je internetový magazín, který přináší ty nejnovější informace ze světa hudby. Nové videoklipy, produkty pro DJ´s, party listy, recenze a další jsou samozřejmostí. Můžete nás najít na těch největších akcích v Čechách i na Slovensku, ze kterých Vám pravidelně přinášíme online reporty přímo z ...

Práce, služby: -tvorba veškerých forem propagačních obrazově-zvukových záznamů -spotů -multimediálních prezentací -live záznamů -převody formátů

Trafika. Maloobchod, prodej: - noviny - tabák.

Služby: - natáčení krátkých filmů, TV spotů, hudebních videoklipů - natáčení prezentací firem pro velkoplošné projekce - záznamy a on-line přenosy koncertů a konferencí - komplexní zajištění nízkonákladových komerčních inzercí a reklam v regionálním TV vysílání - výroba DVD a Blu-ray disků s filmy ze svateb.

Trafika: -prodej noviny, tabák, cigarety...

Smetanův dům Litomyšl nabízí : - pronájem prostorů pro uspořádání plesů, firemních akcí, přednášek, sympozií, zábav

Středisko kulturních služeb: -zajišťuje nejširší kulturní nabídku kulturních pořadů: -divadelní abonentní cykly -koncerty Kruhu přátel hudby -zábavné pořady a koncerty -divadelní cykly pro děti a mládež -klubové pořady - besedy a setkání se zajímavými osobnostmi -pravidelná filmová představení v kině Vesmír a kinokavárně Galaxie, ...

Hudební rocková skupina : - zábavy - plesy - soukromé akce. Sestava: JARDA KAPLAN - sólová kytara, sólový zpěv/ MILOŠ POSLUŠNÝ - kytara, zpěv/ PAVLA POSLUŠNÁ - baskytara, zpěv/ VLASTA ŠTRUP - bicí/ hudba, texty - JARDA KAPLAN a METAXA.

Klempířství. Agenturní činnost v oblasti hudby. Rekreační činnost.

První soukromá taneční škola s americkou technikou Modern Dance Martha Graham v ČR Taneční divadlo Heleny Machové The Helena Machova´s Dance School and Dance Theatre /Since 01.02.1991 in The East Bohemian Theatre Pardubice, Czech Republic/ International Festival Jazz Dance Open /Since 2004 in The East Bohemian Theatre Pardubice, Czech ...

Regionální muzeum v Chrudimi: - pořádání výstav - výstavy - badatelské služby - knihovna - archeologické výzkumy - přednášky.

Šemberovo divadlo. Předprodej vstupenek na divadelní představení a koncerty probíhá v Informačním centru MěÚ Vysoké Mýto (tel. 465 466 112, 465 466 113), obvykle 14 dní před termínem akce.