Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Služby: - produkční společnost - animované příběhy o staré Praze

Postprodukční studio - hudební a dokumentární pořady - video produkce.

PALÁC LUCERNA LUCERNA VELKÝ SÁL - pořádání kulturních a společenských akcí. KINO LUCERNA - kancleář Vodičkova 36, Praha 1, tel. 736 431 503, 224 216 972. LUCERNA MUSIC BAR - kulturní akce. GALERIE LUCERNA - výstavy, konference. RESTAURACE MONARCHIE - gurmánská restaurace.

Dnešní Národní divadlo tvoří celkem čtyři umělecké soubory, které působí na čtyřech divadelních scénách. Jsou jimi: - opera - činohra - balet - Laterna magika které se střídají v historické budově Národního divadla, ve Stavovském divadle, na Nové scéně a v Divadle Kolowrat.

Společnost Sdělovací technika spol.s r.o. provozuje nakladatelství a vydavatelství odborných knih a časopisů z oblasti elektrotechniky, telekomunikací, zdravotnictví, ICT a technologiích obecně. V našem širokém produktovém portfóliu naleznete i literaturu pro volný čas. Klíčovým produktem vydavatelství je odborný měsíčník Sdělovací technika. ...

PARNAS QUARTET - hudební komorní soubor.

Studio - výroba audiovizuálních děl (filmy, reklamní spoty) - producentská činnost.

Činnost: - prodejní galerie autorských originálů uměleckých fotografií

Výroba - filmové i počítačové animace - celovečerní filmy, seriály, dokumenty, reklamní spoty a webové prezentace.

Služby: - lokační služby pro filmové, televizní natáčení - filmové lokace - výběr místa pro firemní, sportovní, společenské akce.

Služby - grafické služby, DTP studio - fotografie - produktové video, přímé přenosy - dabing - moderování - reportérské a moderátorské kurzy.

Modern Dance - kurzy tance pro děti - adresa: Jeseniova 19, Praha 3.

Skateboardový internetový magazín SKATEROCK.CZ

Služby: - produkční společnost - výroba filmů

Zajištění, služby: - hostesky - vystoupení orientálního tance.

Činnost: - kompletní technické zabezpečení společenských, kulturních a sportovních akcí.

Galerie Kmoch, činnost: - prodejní galerie Prodej: - prodej dárkové zboží Galerie výtvarného umění.