Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Divadlo - divadelní pohádky pro mateřské a základní školy Pořádání - dětské diskotéky

Městské divadlo Děčín: - jediná divadelní budova ve městě. Nabízíme: - pohostinská profesionální divadelní představení (činohra, opera, opereta, balet) a koncerty vážné hudby (komorní i symfonické). Divadelní a koncertní sezona obvykle začíná v říjnu a trvá až do června.

Umělecká galerie. Prodej: - výtvarné potřeby.

Kapela Timbre music. Nabízené služby: - 4 - 12 členný taneční orchestr vhodný i pro větší akce - hudebně-kostýmní programy, show - revivalové programy: - Frank Sinatra revival - Louis Armstrong revival - Ricky Martin revival - Shakira revival - Marylin Monroe revival - tématické programy - dětské programy - ozvučení ...

Redakce - klubový zpravodaj ENERGY - redakční a propagační činnost

Galerie a výstavy, prodej a renovace křišťálových lustrů, užitkové sklo, Tiffany vitráže, kurzy výroby vitráží Tiffany technikou, obrazy, pohřební zboží

Taneční škola - kurzy společenského tance pro mládež a dospělé - výuka dětí od 4 let, disco dance, společenský tanec, street dance

Pořizování videozáznamů ve FULL HD kvalitě a jeho zpracování, pořizování fotoreportáží.

Fotoateliér, portrétní a produktová fotografie, svatby, společenské, sportovní a firemní akce. Zpracování foto a videoreportáží po celé ČR, prezentační videa pro firmy a obce, svatební video. Vícekamerový záznam z kulturních, společenských či firemních akcí.

Mám bohaté zkušenosti s moderováním akcí různého zaměření i ozvučením menších klubů. Zároveň v nich vystupuji jako DJ. Dále nabízím namluvení textů a dabování filmů. Pro zájemce vedu kurzy dabingu.

Výkup a prodej obrazů. Nabídka tisku a knihařské výroby.

Prezentování klasické hudby z období druhé světové války. Produkce děl vězněných skladatelů. Pořádání vzdělávacích přednášek o holocaustu.

Provoz heren, kasin a sázkových kanceláří.

Služby: - provozování nevýherních hracích automatů a kulečníků

Galerie. Výroba zrcadel. Rámovací služba. Sklenářství.

Regionální vysílání Radio Tep FM 100, 6.