Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Pronájem: -sály a salonky pro vzdělávací, kulturní a společenské účely -technika -inventář -lidové kroje. Služby agentury a zajištění uměleckých vystoupení. Pořádání kulturních akcí.

Městské kulturní středisko. Služby: -pořádání kulturních, společenských akcí. -pronájem sálu, (velký sál 300 - 350 osob).

Umělecká agentura Chabi. Služby: -pořádání společenských akcí: -diskotéky, plesy, módní přehlídky, sportovní akce, barman show, dětské programy.

Muzeum. Zámecký park Lapidárium Trojice, Val. Meziříčí Zámek Vsetín Zámek Kinských Valašské Meziříčí Hvězdárna Vsetín Zámek a park v Lešné u Valašského Meziříčí

Internetová prodejní galerie současného výtvarného umění. Grafické služby.

Maloobchod,prodej: -papírnictví -papírenské zboží.

Filmové ateliéry. Reklamní agentura. Výroba: -audiovizuální díla -filmy. Pronájem: -audiovizuální techniky Poskytování: -audiovideo služby. Půjčování, půjčovna: -techniky potřebné pro filmovou a audiovizuální tvorbu. Laboratorní zpracování: -fotografické kinematograficé materiály -filmů. Další telefony: -festival ...

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy - všechny žánry: -dětská, hobby, příroda, kuchařky -účebnice -beletrie, umění, poezie -literatura regionální, z filosofie a teologická, z historie, psychologie, sociologie, pedagogiky, jazykovědy a literárních věd -literatura z astrologie, astronomie, sci-fi, politiky, ...

Stylové knihkupectví a galerie: -knihy všech žánrů, publikací o umění a architektuře -pravidelné výstavy obrazů, grafiky, keramiky, plastiky.

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Taneční škola. Služby: - taneční kurzy, lekce, semináře: - moderní tanec - sportovní společenský tanec - taneční hodiny pro mládež, dospělé i seniory -pronájem společenských prostor -prodej taneční ubuvi.

Výroba: - audiovizuálních děl, animovaných, dokumentárních a hraných filmů, spotů, klipů, výroba a úprava fotografií a prezentací. - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - fotografické služby.

Galerie Panský dům Kaunicova 77, Uherský Brod programové oddělení galerie: +420 572 632 440 galerie Panský dům: +420 572 634 802 Kino Máj nám. 1. Máje 2057, Uherský Brod vedoucí: 572 633 785, 607 647 102 pokladna: 572 633 785, 721 883 241 e-mail: kino.maj@ub.cz www.kino.ub.cz

Regionální televizní vysílání: - TV Slovácko. Reklamní agentura.

Pořádání kulturních akcí. Klub UNESCO Kroměříž je organizátorem každoročního letního hudebního festivalu Hudba v zahradách a zámkuKLUB UNESCO KROMĚŘÍŽ.

Natáčení videoprogramů, zhotovení prezentačního CD-ROMu, tvorba a údržba internetových stránek.

IS Produkce: - realizace digitálních instore médií: - IS instore rádio, televize

Pořízení a zpracování videa, foto, grafické práce, hudební produkce, webové stránky a prezentace.

Vývoj: - vysílací technologie pro rozhlasové stanice, rádia, televize. Služby: - rozhlasové plánování. Doplňkový prodej: - výpočetní technika, počítače. - software SW.

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Služby: -překlady a tlumočení: -angličtina, anglický jazyk -jazykové korektury -soukromá výuka angličtiny. Video služby: -profesionální kameraman -video editace -filmové prezentace -dokumentární filmy -videoklipy.

Trafika. Tabák. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -cigarety, tabákové výrobky.