Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Prodejní galerie: -digitální velkoplošné fotografie

Trafika, PNS - tel.: 573355350. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -tabákové výrobky. Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop: -zapalovače ZIPPO.

Zpravodajský čtrnáctideník Holešovsko Noviny: -zpravodajství -informace z úřadů -kultura -historie -sport -zábava -inzerce.

Hostinská činnost Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí

Klub - středisko Domu kultury Kroměříž. Pořádání: -akce a koncerty, burzy. Kapacity: -divadelní (hlavní) sál 130 m2 120 míst -přísálí 70 m2 50 míst -technická klubovna 45 m2 30 míst -divadelní klubovna 33 m2 20 míst.

Trafika, Tabák, PNS. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -tabákové výrobky -cigarety, doutníky.

Skupina historického šermu Biskupští manové: -vystoupení na bitvách, městských slavnostech, firemních akcích atd. s ukázkami historických palných i chladných zbraní, střelbou a šermem.

Městské kulturní středisko. Služby: -pořádání kulturních, společenských akcí. -pronájem sálu, (velký sál 300 - 350 osob).

Pořádání kulturních akcí. Klub UNESCO Kroměříž je organizátorem každoročního letního hudebního festivalu Hudba v zahradách a zámkuKLUB UNESCO KROMĚŘÍŽ.

Natáčení videoprogramů, zhotovení prezentačního CD-ROMu, tvorba a údržba internetových stránek.

Trafika. Tabák. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -cigarety, tabákové výrobky.

Dechový orchestr ZDOUNEČANKA. Zástupce a kapelník dechového orchestru Zdounečanka

Kulturní klub Hulín: -Rocková továrna -divadlo -letní kino -plesy -lekce zumby -firemní a soukromé akce -letní zahrádka -knihovna -restaurace. Ubytovna: -1lůžkové až 3lůžkové pokoje -společné prostory WC a umýváren Klub bar: -možnost občerstvení