Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Galerie, aukční síň, nakladatelství, výkup umění za hotové.

Galerie umění, aukční síň, nakladatelství, výkup umění za hotové.

Výroba a zpracování video záznamů: - záznam významných událostí, svatby, křtiny, rodinné události, oslavy, sportovní akce - kompletní zpracování domácího videa, střih, efekty, titulky, dabing - prezentace pro výstavy a akce - tvorba reklamních spotů na nosičích DVD Výroba: - www stránky.

Profesionální kouzelník a iluzionista. Jiří Hadaš je přední český kouzelník, který se věnuje kouzlení pro děti i dospělé a moderuje různé kulturní akce.

Hlavní budova: stálá expozice - Slovácko Galerie: stálá expozice - Umění jihovýchodní Moravy Památník Velké Moravy Památky lidového stavitelství Topolná Muzeum lidových pálenic Vlčnov Archeologické lokality

Digitalizace - fomácí filmové nahrávky: - VHS, super VHS, VHS-C - HI8, 8 DIGITAL - DVD, MINI DV - film 8mm, 16mm - vše na externím paměťovém zařízení.

Muzeum keramiky. Výroba, prodej: -tupeská keramika, -užitková majoliková keramika, -dekorativní majoliková keramika, -zahradní keramika. Kurzy: -keramické.

Restaurace s letní zahrádkou Velkoplošné obrazovky Bowlingové dráhy Sázková kancelář Herna

Výroba: -propagační filmy -televizní zpravodajství -dokumentární pořady -multimediální nosiče

Ústředním tématem je: V expozici jsou zobrazena řemesla typická pro Bojkovice - soukenictví, tkalcovství, kovářství, perleťářství. Specifickým bylo také kastrování dobytka - zvěrokleštičství. Návštěvník v muzeu spatří také světničku s hospodářským zázemím z konce 19. století. Jedna z expozic muzea je věnována také sakrálnímu umění. ...

Trafika. Maloobchod, prodej: -tiskoviny-noviny, časopisy -tabákové výrobky-cigarety, tabák.

Sázková kancelář, sport bar. Sázení: -Tipsport.

Magickoiluzionistická společnost. Služby: -kouzelník, iluzionista.

Šermířská a divadelní společnost Memento mori . Historický šerm, ohňová show, dětské dny, historické slavnosti. Pořádání městské slavnosti, historické trhy, rauty, rytířské turnaje, historické bitvy, dětské dny a nejrůznější oslavy.

Starožitnosti. Maloobchod, prodej: - nábytek - sklo, porcelán, keramika - hodiny - lustry - obrazy, grafika - umělecké předměty. Galerie, ateliér. Výstavní činnost. Výstavy, nákup, prodej: - obrazy. Služby: - posouzení pravosti obrazů - stanovení ceny obrazů a zajištění znaleckých posudků - zajištění restaurátorských ...