Vyberte si z velké nabídky hudebních, zábavních, konverzačních anebo také dokumentárních rozhlasových anebo televizních stanic. Staňte se posluchači nebo diváky tuzemských i zahraničních stanic a sledujte tak živé televizní i radiové přenosy.

Regie Radio Music je mediální a obchodní zastoupení působící především v oblasti rádií.

Filmová a televizní produkční společnost - kompletní filmový servis

Nabídka služeb zvukové produkce filmových, televizních a rozhlasových projektů včetně pronájmu studia..

Fotografické práce Produkování televizních pořadů

Nabídka kabelové televize ve vysokém rozlišení, telefonních služeb a vysokorychlostního připojení k internetu.

Televizní reklama: - tvorba vlastních námětů a scénářů - sestavení a vedení realizačního týmu - produkce - vytvoření médiaplánu - zajištění vysílacích časů - vyhodnocení účinnosti reklamy Rozhlas: - tvorba vlastních námětů a scénářů - výroba spotu - vytvoření médiaplánu - zajištění vysílacích časů i v ...

Filmová produkční a postprodukční společnost.

Nabídka zprostředkování filmové a televizní produkce...

Za 17 let činnosti máme za sebou stovky projektů pro více než 700 klientů, muziku všech možných žánrů: - japonská cimbálovka - čínský rock - mongolský rap. Mimo to nahráváme: - mluvené slovo - reklamy - koncerty - převádíme LP desky - masterujeme - duplikujeme CD - skládáme.

Provoz TV programů UPC EXPRESS, FUN1, HD+. TV produkce a postprodukce (HD a SD i ve 3D), výroba TV spotů, reportáže, dodávka TV technologie, výroba a správa dat, informační TV systémy, odbavovací zařízení. Pronájem techniky, studia a reklamního prostoru ve vysílání. Poskytujeme fullservice v oblasti broadcastingu a digitální postprodukce.

EVROPA 2-Muzika na maXXimum. Dynamické rádio, nejposlouchanější stanice pro mladé posluchače, která reprezentuje jejich moderní životní styl. Evropu 2 denně stabilně poslouchá na maXXimum více než půl milionu posluchačů (516000 po-pá).

stanice Classic FM Praha 98, 7 FM jižní Čechy 101, 8 FM

Redakce internetového portálu TV Nova Televize NOVA Společnost CET 21 spol. s r.o., se sídlem Praha 5, Kříženeckého nám. 1078/5, IČ: 458 00 456, je ve smyslu zákona č. 132/2010 Sb. poskytovatelem audiovizuálních mediálních služeb na vyžádání poskytovaných prostřednictvím internetových stránek provozovaných společností CET 21 spol. s r.o.

Multikulturní webový portál zaměřen na ekonomii, bankovnictví, politiku, rozhovory, zpravodajství z Izraele, judaismus, islám, buddhismus a křesťanství

Filmová a televizní společnost.

Rozhlasová stanice zaměřená na zpravodajské relace.