Pořádání narozeninových oslav, firemních večírků, svatebních mejdanů či jiných zábavních akcí v kulturních domech, sálech a jiných prostorech. Pronájem za skvělé ceny mnohdy zahrnuje i zajištění cateringu, stravování, doplňkových programů a zábavné show.

Městské kulturní středisko. Pořádání kulturních akcí. Pronájem sálu a prostor: - velký sál - sál Budivoj - Zámecká konírna Výlep plakátů.

Zábavní centrum v Třebíči: - summer beach turnaje

Mateřské a rodinné centrum KuřiMaTa, z.s. z Kuřimi spojujeme různé rodiny s malými dětmi prostřednictvím společenských akcí a programů pro rodiče na rodičovské či mateřské.

Činnost: - poradenské a konzultační služby v oblasti plánování, řízení a rozvoje kulturních destinací

Rodinné centrum PifPaf provozuje prostor a různé akce sloužící pro seznamování rodin s dětmi. Poskytuje nejrůznější vzdělávací a volnočasové aktivity, které vedou ke spolupráci rodičů napříč touto komunitou.

Grafický designér a hudebník z Českých Budějovic. Nabízené služby: - servis grafického studia (tvorba tiskovin, logo a vizuální identita, ilustrace, propagační grafika, webdesign, produktový design, foto-video postprodukce) - tvorba www stránek - audio-vizuální produkce a postprodukce - pořadatelská činnost a moderování - oborové ...

Činnost: - realizace scénických výprav - dodávka scénické materiály.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. Současně je majitelem a provozovatelem areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. ...

Umělecká a obchodní agentura: - slavnostní galavečery s programem - módní přehlídky - reprezentační plesy - koncerty vážné a populární hudby - zajištění firmám a sponzorům účast na společenských a prestižních akcích - zviditelnění firmy, značky či produktu - navazování uměleckých a společenských kontaktů.

Taneční skupina CROCK 14: - clogging - americký step.

Společnost REEV s.r.o. se sídlem v Brně se zaměřuje na event marketing a promotion akce. Zajišťujeme spolehlivou produkci a originální grafickou tvorbu pro širokou škálu klientů.

Činnost: - kompletní technické zabezpečení společenských a kulturních akcí - ozvučení, osvětlení.

Zajištění provozu: - Kulturní dům - Městské informační středisko - Městská knihovna Rudolfa Zubera - městské kino - Městské muzeum.

Kulturní institut, budova Kolektivního domu: - prostor ke kulturním, vzdělávacím i společenským aktivitám.

Činnost: - full service agentura v oblasti eventů

Služby: - produkce akcí - hostesky a promotéři - tlumočnice po celé ČR i zahraničí - nabídka programů, hudby, cateringu - fotodokumentace - výzdoba - doprava a vše další.

Služby: - výroba televizní a rozhlasové reklamy, natáčení dokumentů, instruktážních filmů a prezentací - produkce - produkce a organizace kulturních a společenských akcí, prezentací firem a konferencí.

Firma realizuje známé únikové hry v Brně, které můžete využít jako příležitost pro stmelení firemního a školního kolektivu, rozlučky či příjemně strávený čas s rodinou. Vyzkoušejte únikovky Precrime, Kukaččí hnízdo, Dědictví a Labyrint. K dispozici jsou také dárkové poukazy k zakoupení.

Služby: - věž s vyhlídkou - zvonkohra - výstavy - prostory jsou vhodné i pro společenské akce.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v ...