Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -metrový textil -oděvy, textil, konfekce -bytový textil -textilní galanterie -zasílání vzorků. Krejčovství. Výroba, šití, úpravy: -oděvy, textil, konfekce - dámská, pánská.

Krejčovství. Zakázkové šití: -dámské, pánské a dětské oděvy: -halenky, košile, sukně, kalhoty, bundy, kabáty, saka, obleky -pletené oděvy (oprava na overlocku) -společenské obleky -kostýmy pro dospělé i děti -mateřská móda. Šití bytových doplňků: -závěsy, záclony, ložní prádlo. Opravy a úpravy oděvů: -oprava ...

Šití na míru, prodej, půjčovna: - svatební a společenské šaty - maturitní šaty - šaty pro družičky - šití doplňků k šatům na míru.

Navrhování, výroba, prodej: - dámských oděvů - doplňků

Krejčovství, šití oděvů: - sukně - halenky - kostýmy

Nabízíme služby z oblasti odívání: - odborné poradenství i pro plnoštíhlé a nadměrné velikosti - dámské šaty, sukně, halenky, kalhoty, kostýmy, saka, lehké pláště - pánské kalhoty, lehká saka, košile, kravaty, lehké pláště - povlečení, lemování záclon, ubrusů a dalších doplňků - pro firmy oblékáme zaměstnance a zajišťujeme vybavení (restaurace, ...

Krejčovské služby, šití: - dámská konfekce - dětská konfekce.

Výroba pánské konfekce - především pánských obleků. Pánskou konfekci vyrábíme ve vysoké kvalitě díky zkušenostem prostějovských oděvářů.

Oprava, úpravy: - oděvy, konfekce, šaty.

Služby zakázkového dámského i pánského krejčovství a módního studia. Výroba: - svatební ručně vyšívané šaty, plisování látek, šití krojů a historických uniforem a další - bytový textil, peřiny a polštáře, potahy na sedací soupravy, záclony a závěsy.

Drátenictví, zpracování kůže, šití - drátěné výrobky - kožené opasky - šité bytové doplňky.

Výroba: - valašské kroje - lněné košile a haleny - oděvy s lidovými prvky z přírodních materiálů - opravy a úprava krojů.

Zakázkové krejčovství: -zakázkové šití: -dámské oděvy. -společenské šaty -obleky, saka, kalhoty. Vytváření osobního stylu - image. Prodej metráže.

Móda pro plnoštíhlé. Výroba, šití, maloobchod, prodej: -dámská konfekce v nadměrných velikostech (oděvy): -kalhoty, sukně, halenky, saka, kostýmy, bundy, pláště -výrobní ceny.

Výroba: - tradiční doplňky krojů - krpce - opasky - kotule

Navrhování a šití dámské konfekce: - saka a kabáty - šaty - sukně - svatební šaty - halenky, tuniky, svetry.

Pánské zakázkové krejčovství a oděvní ateliér: - zakázkové šití pánských oděvů, pánské obleky na míru - ručně šité odleky na míru - společenské obleky, fraky, smokingy - košile na zakázku - pláště, saka, kalhoty - doplňky a obuv - malosériové zakázky - firemní a profesní oděvy - vysokoškolské taláry - odborné konzultace, tvorba ...

Praní a šití krojů. Strojové a ruční vyšívání krojů. Šití dárkových předmětů. Církevní oděvy a textilie, peřinky a roušky ke křtu. Bytové doplňky.

Šití, zakázkové krejčovství: -společenské šaty, obleky -svatební šaty -textilní doplňky - povlečení, záclony. Opravy a úpravy: -oděvů. Návrhy, malosériová výroba: -modelová konfekce (pánská, dámská) -společenské oblečení -oděvy pro volný čas -sportovní oblečení -pracovní oděvy. Prodejna - Otrokovice, nám. 3. května 1793, ...

Zakázkové krejčovství. Šití a opravy: - valašské kroje či jejich dílů.

Šití: -záclon, závěsů -japonských stěn -římských rolet -ubrusů -potahů na židle -přehozy -polštářky -bytové doplňky.

Krejčovské práce na zakázku: - módní poradenství - výroba konfekce - výroba kožených doplňků. Butique FLO REISER: Po-Čt 12.00-17.00

Oprava, servis: -galanterie -odevy -obuv.