Ostatní řemesla, jako košíkářství, kovotepectví, vypracovávání rodokmenů, sochařství, věštectví, zpracování kůže a kožešin, grafologické rozbory rukopisů a jiné manuální i rukodělné práce vyplňují mezeru mezi klasickými řemesly a průmyslovou výrobou.

Řemesla, služby - rámování obrazů - paspartování

Služby: - genealogie - sestavování rodokmenů

výklad karet, terapie a kurzy reiki (1. až 3. stupeň), dárky, dekorace, provoz e-shopu

Rámování - obrazy - plakáty - fotografie

Naše společnost nabízí k zapůjčení fasádní nebo mobilní lešení, nářadí, stavební mechanizace a zahradní techniku. Máme k dispozici velký výběr zahradní techniky - výkonné sekačky pro údržbu zanedbaných pozemků, travní rider, mulčovací sekačku, křovinořezy, pařezovou frézu, půdní vrták, drtič větví. Jsme distributory americké zahradní techniky ...

Výroba: - razítka TRODAT. Dodávka: - reklamní předmětyzakázková výroba - reklamní textil a doplňky. Potisk: - textil. Digitální a ofsetový tisk.

Naše firma se specializuje na výrobu architektonických modelů, frézování, gravírování. Dále se zabýváme výrobou reklamy např: - světelné reklamy - cedulek - štítků - polepem aut.

Práce: -jádrové vrtání beton, železobeton, zdivo, asfalt

Rámařství. Služby: -rámování obrazů. Služby hodinového manžela.

Výklad z karet Andělská terapie Masáže

Elektrikářské práce Potisk a prodej - reklamní předměty Prodej - samolepky E-shop - samolepky - reklamní předměty - trička - mikiny - čepice - tašky - bundy, ... Potisk, výšivky - textílie Velkoplošný tisk Sítotisk

Nabízím výklad karet (Kosmický tarot), stavím rodinné konstelace, zabývám se alternativní medicínou a esoterikou, poskytuji poradenství v oblasti zdraví a vztahů.

Rámování a paspartování Výstavnictví Tisk na plátno Velkoformátový tisk (obrázky, fotografie a grafika)

Naše poradna poskytuje různé služby např. vykládáme tarotové karty, diagnostikujeme zdravotní stav pomocí Supertronicu nebo virgule, je zde možnost nechat si změřit krevní tlak a glykémii. Poradíme i s bylinnou léčbou pro domácí mazlíčky

Profesionální astroložka, zpracování horoskopů osobních, partnerských, roční, dětské jako návod na výchovu pro rodiče s ohledem na specifika konkrétního dítěte - písemné zpracování a zasílání poštou včetně nahrávky výkladu na CD Osobní konzultace a poradenství v oblasti osobního rozvoje, partnerské a výchovné.

Demolice železobetonových konstrukcí Vrtací práce pomocí diamantové techniky Opravy - betonové konstrukce

Výklad karet - Veškeré informace o výkladu najdete na mých stránkách včetně ukázek výkladů v praxi, či jak výklad pomohl v praxi. Díky této možnosti se podíváte jak výklad u mne probíhá a jaké služby si objednáváte. Více informací i s ceníkem na internetové prezentaci. Vystoupení -klubové pořady.

Práce: -paspartování -rámování obrazů.

Výklad budoucnosti, rozbor dětí, karmické zadání, vypracování životních a ročních horoskopů, celoživotní rozbor osoby. Poradna vztahů.

Služby: -paspartování -rámování.