VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Firma František Holkup se zabývá realizací staveb z kamene. V rámci své činnosti provádím komplexní kamenické práce, mezi které patří kamenná schodiště a schody, realizaci zámkové či kamenné dlažby, opěrné zdi či návrh a realizaci krbů. Sídlem naší firmy je město Český Krumlov. Práce, řemeslo: - kameník - kamenictví - kamenické ...

Prodej a montáž - zastoupení zn.HORMAN - garážová vrata sekční rolovací a výklopné včetně elektrických pohonů - průmyslová vrata - vjezdové brány - elektrické pohony do vjezdových bran - vjezdové závoryprodej, montáž, servis - garážová vrata HÖRMANN - elektropohony pro vjezdové brány a garážová vrata ...

Jan Vrlík nabízí výrobu kuchyní, kancelářského nábytku a ostatní truhlářskou výrobu. Výroba nábytku v kanadském a americkém stylu /originální dokumentace/.

Zabýváme se pestrou škálou slaboproudých rozvodů a technologií obzvláště se zaměřením na anténní a satelitní rozvody. Díky bohatým zkušenostem na Jindřichohradecku působíme nejen v našem okrese, ale i na území naší republiky.

Naše firma se zabývá výstavbou nových střech, opravou a rekonstrukcí stávajících střech. Provádíme veškeré pokrývačské a klempířské práce. Tesařské práce provádíme formou menších oprav a prací.

Provádíme veškeré pozemní práce: kopání základů, výkopové práce, inženýrské sítě, odbahnění rybníků. Jihočeský kraj, Šumava, Vysočina, Středočeský kraj

Zabývám se výrobou a montáží zámečnických prvků, Al profilů či výrobků z polykarbonátu a skla. Nabízím pergoly, verandy, zimní zahrady, lodžie či balkony. Prodej tepelně izolačních desek z polypropylenu i prosvětlovacích a stavebních desek.

Krejčovský ateliér: -zakázková výroba -konzultace, poradenství -prodej malých modelových kolekcí.

Dodávka, montáž, pokládka podlah a podlahových krytin. Druhy nabízených podlah: - podlahy dřevěné - podlahy vinylové - PVC krytiny - laminátové plovoucí podlahy - podlahy z přírodního linolea tzv. marmolea - korkové podlahy - koberce.

Naše firma sídlící v okrese Český Krumlov se zabývá montážemi tepelných čerpadel, instalací a revizí elektrických zařízení. Služby: - elektroinstalační práce - montáž tepelných čerpadel - revize elektrických zařízení - instalace elektrických zařízení Najdete nás v obci Loučovice 278 v okrese Český Krumlov.

Činnost: - instalace indikátorů topných nákladů (lidově měřičů spotřeby tepla) - servis vodoměrů - rozúčtování nákladů - energetické poradenství - instalatérské práce - instalace fotovoltaických elektráren.

Rekon Insta je váš spolehlivý partner při realizacích staveb všeho druhu. V portfoliu našich služeb naleznete i vodoinstalační, plynoinstalační, elektroinstalační a topenářské práce.? S precizností a profesionalitou sobě vlastní zvládáme i zemní práce, výstavbu protipovodňových opatření nebo zbudování kanalizačních a vodovodních řádů, včetně ...

Naše firma Zednictví MAZU se zabývá realizací strojních omítek s maltovými směsmi od firmy HASIT, zateplovacími systémy s výrobci polystyrenu Extherm a povrchovou úpravou s výrobcem Weber. Oba výrobci jsou ověření a mají kvalitní výrobky. Dále obkladáme koupelny a zajišťujeme pokládku dlažeb a můžete se na nás obrátit také s požadavkem na ...

Hlavním oborem naší firmy jsou klempířské, tesařské, pokrývačské a sádrokartonářské práce. Mimo jiné se zabýváme montáží a revizí produktů Promat. Jsme také proškoleni v protipožárních konstrukcích od firmy Rigips. V současné době nabízíme všechny střešní produkty na trhu a samozřejmostí jsou odvedené kvalitní řemeslnické práce. Zabýváme se také ...

Dřevařská, pilařská výroba: - výroba dřevotřískových desek - stavebně truhlářská výroba - impregnace dveří, lepených profilů, dřevotřískových desek a obalů - obkladové a podlahové palubky - eurohranoly.

Činnost: - regulace a úspory tepla - podlahové vytápění - projekce MaR - opravy, rekonstrukce a servis výměníkových stanic - parní výměníky - bezkanálové rozvody tepla a teplé vody - tepelná čerpadla.

Čalounické práce: - zakázková výroba čalouněného nábytku a matrací - opravy veškerého čalouněného nábytku - čalouněné dveře - opravy autočalounění.

Služby: - velkoobchodní i maloobchodní prodej stavebnin - veškeré zemní práce a výkopové práce - nákladní automobilová mezinárodní a vnitrostátní doprava - pila - výroba řeziva.

Truhlářská výroba: - kuchyně - vestavěné skříně.

Naše společnost Josef Bártl, sídlící v okrese České Budějovice, se specializuje na stavební činnosti jako jsou zemní práce, bourací práce, demolice staveb bouracím kladivem a výstavbu inženýrských sítí. Naše činnost: - zemní práce - bourací práce - demolice bouracím kladivem - inženýrské sítě Sídlíme v obci Dívčice na ulici ...

Podmalba: - malování obrázků na rubovou stranu skla podle lidových motivů - prodej obrázků.

Geodetické a kartografické práce: - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení vlastnických hranic pozemků (vytyčovací náčrt, protokol o vytyčení) - vytyčení stavby - zaměření inženýrských sítí - polohopis, výškopis pro projekt - zaměření skutečného stavu objektu - ortofoto fasády budovy - vyhotovení tematických map.

Naše firma Jaroslav Vacek sídlící v Táboře Vám nabízí veškeré výškové práce, a to nátěry a mytí budov a dále opravy a montáž konstrukcí a fasád horolezeckou technikou. Služby: - nátěry a mytí budov - opravy a montáž konstrukcí - fasádní práce - využití horolezecké techniky Sídlíme v Táboře na ulici Moskevská 2717.

Základními cíli TESLA Mladá Vožice a.s. je deklarovat svým zákazníkům dlouhodobou stabilitu, maximální vstřícnost a zájem dodávat kvalitní výrobky za přijatelné ceny. Významným cílem TESLA Mladá Vožice a.s. je rovněž vytvoření dalších pracovních příležitostí se zaměřením na rozvoj mladých perspektivních pracovníků, v nichž společnost vidí ...