VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Práce, montáž: - obklady, dlažby z přírodního kamene - zednické práce - obkladačské práce.

Práce: - elektromontážní - montáž elektrického podlahového vytápění - návrh, montáž LED osvětlení.

Výroba, prodej, e-shop: - církevní textilie - ornáty, pluviály - dalmatiky - křestní roušky.

Činnost, dodávka: - vnitřní, vnější strojní omítky - zateplené jádrové omítky.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Služby - nouzové otevírání bytů, aut a trezorů - otevírání zámků - zámečnická pohotovost non stop - otevírání automobilů, trezorů - opravy dveří a výměny zámků - montáž mechanických a elektronických přístupových systémů.

Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

Sádrokartonářské práce: - montáž sádrokartonových konstrukcí - bytová výstavba - zateplení půdních prostor a stropů.

Činnost: - štukatérství - rekonstrukce historických fasád a interiérů.

Kominictví, stavitelství. Práce - kominické. Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader - hrubé stavby - zámková dlažba - základové desky Internetový obchod, e-shop: - krby, kamna.

Činnost: - elektromontáže - servis (systémový, operativní, periodický, lokální, dálkové řízení objektů) - lokální distribuční sítě - energetický development (investice, realizace a provozování obnovitelných zdrojů) - speciální technologie (centrální servisní dispečink, tepelná čerpadla, solárně-termické systémy).

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce bytových jader.

Činnost: - pozemní a zemní práce - terénní úpravy rovných a svahovitých terénů - hloubení základů pro inženýrské sítě i rodinné domy - hloubení bazénů. - dovoz stavebního materiálu - odvoz sutě - kontejnerová doprava.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - schodiště - postele - zahradní nábytek.

Sídlo firmy Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363. Údržba, opravy: -parní turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -elektromotory vysokonapěťové a nízkonapěťové -instalace a opravy elektrické stroje a přístroje -armatury a potrubí -vybrané druhy čerpadel (čerpadla) -vzduchotechnická ...

Montáž sádrokartonů, zednické práce - obklady a dlažby, omítky.

Zednictví, dlažby-obklady, dodávková autodoprava, půjčování a montáž lešení, zemní práce-bagr, autodoprava-avia kontejner.

Řemeslo, služby: - elektroinstalace - revize

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - rekonstrukce - obklady a dlažby