VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Malby, nátěry, fasády: - protipožární nátěry Natěračské práce - protipožární nátěry Malířské práce - bytové i nebytové prostory Tapetářské práce Úklidové práce Zateplovací práce Stěrkování - omítkářské práce

Služby: -inženýrské sítě -tepelná čerpadla -solární systémy -ústřední vytápění -plynofikace -sanita -krbové systémy -centrální vysavače.

Služby: -renovace dveří a zárubní v interiéru -renovace kuchyní, vestavných skříní -potahování plastovou folii -broušení -schody nové a renovace.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Služby: -výroba a rozvod tepla -správa a údržba nemovitostí -opravy motorových vozidel -silniční nákladní doprava -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -zámečnictví. Montáž, opravy, údržba a revize: -vyhrazené elektrické zařízení. Specializovaný maloobchod v oboru sanita: -smluvní prodejce NOVA SERVIS ZNOJMO -pákové ...

Montáž, opravy a revize: - elektroinstalace - hromosvody - systémy měření a regulace - elektrické topné systémy - veřejné osvětlení - zabezpečení objektů. Služby: - kompletní dodávky topných systémů - projekce - servis.

Stavební truhlářství: -dřevostavby -dřevěné konstrukce -dřevěné nosníky -schody, dveře.

Elektromontážní práce: -silnoproudé rozvody -rozvody měření a regulace -kabelové rozvody -veřejné osvětlení -hromosvody -zavedení, opravy a rekonstrukce elektroinstalací -revize elektrických zařízení.

Dodávka, montáž, poradeství: - elektrické podlahové vytápění - topení - přímotopné konvektory - doplňky.

Služby-řemesla: -stavební práce -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -sanace objektů -statické zajištění objektů -štukatérské práce -zateplování budov -sádrokartony a podhledy -zemní práce -pilařská výroba -truhlářství -tesařství -zámečnictví -klempířství -autoopravna -vnitrostátní doprava.

Služby-řemeslo: -klempířské a pokrývačské práce -pokládka, oprava a výměna všech druhů střešních krytin -tesařské práce -výroba krovů -montáž střešních oken -výroba a montáž klempířských prvků.

Činnost: - stavební práce - nový výstavba - rekonstruce - stavební dozor - přípravné stavební práce. Prodej: - stavební laserové měřící přístroje

Výroba: - nástroje. Služby: - broušení, ostření - povlakování, popisování nástrojů.

Prodej, výroba, projekce, montáže, vzduchotechniky: -zastoupení DCE TORIT-DONALDSON Dust Collection Group -odsávací systémy pro termické dělení, svařování, žárový nástřik, tryskání, broušení, pokovování, obrábění -dodávky vzduchotechniky pro průmysl -strojírenský, keramický, sklářský, papírenský, gumárenský, metalurgický -filtry a ...

Klempířství, výškové práce. Naše firma vznikla v roce 1992 a je zaměřena především na realizaci komplexních řešení klempířských prací na budovách jakož i na provádění výškových stavebních a rekonstrukčních prací za použití horolezecké techniky. Máme dlouholeté zkušenosti zejména s prováděním výškových prací jak na historických památkových ...

Služby: -stavební a sanační práce -stavby na klíč -zámkové dlažby -omítky fasád -vnitřní omítky -sanační omítky -sádrokartony -zateplení fasád -obklady a dlažby -betonové potěry -zdiva Ytong a Porotherm -podkladní betony -veškeré další drobné stavební práce -odvoz suti.

Truhlářské práce. EUROOKNA: -materiál -třívrstvé lepené hranoly bez podélného napojení A1, nebo napojované B1 -smrkové, borové, dubové, meranti -izolační dvojsklo FLOAT 4-16-4 s koeficientem kW 1, 1-2, 8 -mřížky ve skle, mřížky nalepovací, mřížky odklápěcí -celoobvodové kování Sigenia otevíravé a sklopné s ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - topenářské trubky - černé, pozinkované, ocelové a měděné plechy - uzavřené profily - ocelové profily I, U, L - plotové pletivo. Služby: - jeřábnické práce - zámečnické práce. Výroba: - zařízení pro koně - zařízení pro tělesně postižené.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Služby: -opravy plochých střech -izolace spodních staveb SARNAFIL, Alkor, PROTAN -izolace střech -rekonstrukce střešních plášťů -klempířské práce -halové systémy -ocelové haly -Haironville -Lindab, CUPROSAN -zateplení budov - polystyren, Orsil, RIGIPS -střechy a fasády -aplikace polykarbonátových desek -světlíky ...

Činnost: - stavební projekce - rodinné a bytové domy - průmyslové závody - vypracování projektů ústředního vytápění, - rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic - zpracování studie pro úspory ve vytápění - energetické audity - poradenství. Služby: - instalace voda, topení, plyn.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Podlahářství. Nabízím PVC, marmolea, koberce, vinylové podlahy, antistatické a plovoucí podlahy, stěrkové hmoty, OSB desky, včetně dodání a montáže.

Služby-řemeslo: -výroba a montáž EURO oken -dveře vchodové. Prodej a montáž: -venkovní a vnitřní parapety -venkovní plastové, hliníkové nebo dřevěné rolety -vnitřní žaluzie -EURO okna, dveře.

Dodávka: -OSB desky -PVC -linoleum -koberce -podlahy (plovoucí, mozaikové, korkové, laminátové, dřevěné plovoucí) -parketové vlysy -kazetové čtverce. Montáž: -PVC -linoleum -koberce.