VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Jan Musil se zaměřuje na přepravu a převoz různých druhů materiálů do nosnosti 5 tun a na zemní práce.

Boris Horníček se zaměřuje na výrobu a prodej divadelních opon, závěsů a oponových kolejnic.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Natěračské práce fasády, střechy, ploty Malířské prácemalování - byty a pokoje - školní prostory a školky - kanceláře a firemní prostory - ordinace a zdravotnická zařízen - schodiště - dekorativní výzdoba prostor Reklamní nápisy a loga na omítku Úklidové služby

CREATOOLS s.r.o. se zaměřuje na frézování, obrábění, výrobu forem, modelů a montáž prototypů.

Plynoinstalační, topenářské, vodoinstalační práce. Projekce: - plynová zařízení na zemní plyn, propan a bioplyn - vytápění - zdravotně technické instalace (ZTI). Školení: - obsluha plynových zařízení - topič nízkotlakých kotelen - obsluha TNS. Termovize. Revize plynových zařízení, tlakových nádob stabilních.

Osobní zedník pro Vaši domácnost. Zaměřuji se na veškeré zednické a obkladačské práce a drobné rozvody vody. Také spolupracuji s řemeslníky a jsem schopen zajistit i další řemesla od topení a plynu, elektroinstalací, pokládky podlah, výrobu kuchyňských linek a nábytků na zakázku až po zabezpečení Vašeho domova připojením na pult centrální ...

Klempířství Pokrývačství Černovice se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech, výškové práce, hydroizolace a další klempířské a pokrývačské práce.

Společnost KOVOKASAL se zaměřuje na CNC obrábění pro kusovou i sériovou výrobu a při spolupráci s externí firmou se mohou postarat také o tepelné zpracování a povrchovou úpravu.

Karel Vaněrka se zaměřuje na pokládku, opravy a renovace podlah.

Firma zajišťuje dodávku litých podlah. Realizujeme anhidridové podlahy, betonový potěr a pěnu.

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

STOLAŘSTVÍ Jiří VODÁK se zaměřuje na ruční výrobu dřev pro stolní tenis nejen pro Evropu.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Truhlářská dílna MIPA vyrábí nábytek a interiéry na míru. Výroba a montáž kuchyňských linek v Blansku. Realizuje dětské pokoje, ložnice, koupelny a skříně.

Služby: - zámečnictví, sváření a obrábění kovů - výroba vzorků, návrh na změnu technologie výroby - zpracování a kontrola zakázek - balení a expedice

Kamenoprůmysl, prodejní sklad: -mramor, žula, onyx, pískovec, břidlice: -pomníky -krycí desky -urny -schody -dlažby -parapety -kuchyňské a pultové desky. Kamenické práce: -kamenné sochy -dodávky pro stavební firmy.

ELFOSY s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, hromosvody, zabezpečovací a kamerové systémy, televizní rozvody, revize a mnoho dalšího.

Služby: -práškové lakování -komaxit -tryskání -povrchová úprava kovů. Nabízíme: -speciální nátěry -antigrafitti nátěry (lehce odstraníte jakékoliv grafitti z nátěru pomocí obyčejného ředidla během pár vteřin) -protikorozní nátěry -nátěry s vysokou tepelnou odolností až do 550st.C (např výfuky, krby ap.)

Výroba, dodávka, montáž: - dřevěné vazníkové krovy.

Provádíme veškeré malířské a natěračské práce. Nabízíme Vám malování pokojů,  bytů, domů, kanceláří, ordinací, restaurací,  exteriérů, schodišť, sklepy, nátěry oken,  drobné zednické práce. Vymalujeme a natřeme vše na co si vzpomenete – dřevo, kov, beton, hlinik, pozink, aj. Poradíme Vám s výběrem barev, jejich kombinací i následnou údržbou. ...