VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Petr Lábr nabízí instalatérské, topenářské a zámečnické práce. Provádím instalatérské a topenářské práce či opravy kotlů a bojlerů. Poskytuji zámečnické práce, svařování a kovoobrábění. Hydraulika, opravy hydraulických zařízení, hydraulické agregáty, opravy kovoobráběcích strojů. Vyrábím kroucené okrasné profily.

Naše firma se zabývá činností v oblasti zemních a výkopových prací, jako je např. svahování dálničních těles, železničních svršků a vodních děl. Současně nabízíme také speciální kolejové a výkopové práce. Disponujeme stavebními stroji - kolová rypadla, traktory. Provádíme přípravné práce pro stavby, kolejové trati, úpravy terénu a  nakládání ...

Strojní i ruční bourací a zemní práce, přípravné práce, realizace chodníků, komunikací a zpevněných ploch, meliorační práce, opravy, údržba, rekonstrukce lesních a jiných cest, rekonstrukce kanalizačních přípojek a řádů, rekonstrukce veřejného osvětlení a ostatních IS.

Sedlářství. Sedlářské práce, výroba: - chomouty - podklady pro chomouty - slavnostní ohlávky - čelenky - jednákové opratě - pobočnice s náhřbetníkem - podocasníky.

Ladislav Štolfa se zaměřuje na automatizaci, elektromontáže, fotovoltaiku a projekci elektro.

Tomáš Beránek se zaměřuje na instalatérské, plynařské a topenářské práce, rekonstrukce bytových jader, solární systémy a rozvody vody.

Zdeněk Kuběna je vodoinstalatér.

Naše firma nabízí hydrogeologické průzkumy a posudky pro stavbu domovní čistírny odpadních vod (ČOV) a likvidace dešťových vod. V rámci naší činnosti se realizujeme také vrtané studně na klíč, zkoušky vydatnosti studny (čerpací zkoušky) a další hydrogeologické posudky. Své služby nabízíme soukromníkům, firmám, projektantům, obcím a dalším ...

Společnost POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojírenské výroby, zaměřuje se na realizaci konstrukcí, jejich montáž a povrchovou úpravu.

Kovářství, podkovářství Galvanizérství, smaltérství Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Jakub Procházka se sídlem ve Vyškově se zabývá komplexními stavebními pracemi. Působíme především v Jihomoravském a Středočeském kraji. Nabízíme výstavbu rodinných domů na klíč od A až do Z. Zajistíme pro vás projektovou dokumentaci včetně vizualizace a kalkulace a také stavební povolení a veškerou komunikaci s úřady. Součástí naší činnosti ...

JOSEF MEYER QUALICOMP s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a zakázkovou výrobu komponentů, svařování, mechanické zpracování a montáž.

Fit dům 2016 s.r.o. se zaměřuje na čištění topných systémů, montáže solárních systémů a na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce.

Výroba: -tesařství -dřevěné konstrukce.

Naše firma nabízí dodávky a montáže střech na klíč. Na trhu působíme již desítky let. Dále nabízíme práce spojené se dřevem a střechami. Tedy pergoly, zahradní altány, dřevěné ploty a branky, střešní okna a další výrobky ze dřeva. Provádíme i vnitřní práce: sádrokartony, plovoucí podlahy, půdní vestavby atd.

Protipožární nátěry s certifikací Nátěry, malování - konstrukce horolezeckou technikou - hrubé omítky - byty - domy - kanceláře.

Veškeré instalatérské práce Vám zajistí firma Vlastimil Pelc z obce Nemojany v okrese Vyškov. Naše služby zahrnují komplexní vodoinstalatérské, topenářské a plynoinstalační práce. Provádíme rozvody a rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí, odpadů, rozvody plynu a také montujeme radiátory, kotle, realizujeme rozvody topení, ...

Marcel Raus provádí stavební a zemní práce. Nabízím výkopové práce strojem. Služby: - stavební a zemní práce - výkopové práce strojem. Sídlím na adrese Jungmannova 428/44, Vyškov-Předměstí.

Naše společnost staví suché a zděné zídky. Výstavba: - zahradních, okrasných zídek technologií na sucho - bylinkové spirály i jiné zahradní prvky.

SÉRIOVÁ DŘEVOVÝROBA Vyrábíme především nábytkové dílce, dřevěné polotovary a hotové výrobky z masivu a ostatních materiálů na bázi dřeva. Automatizace nám umožňuje produkovat velké množství výrobků v krátkém čase, s maximální přesností a minimálním odpadem. Z čistého, chemickými látkami nezatíženého zbytkového materiálu vyrábíme dřevěné ...

Elektromontáže, elektroinstalace, elektronické zabezpečovací systémy, elektronické požární systémy, přístupové systémy, kamerové systémy, datové sítě.

Na revize plynu, plynových zařízení, kotlů a revize tlakových nádob, parních kotlů, kompresorů se zaměřuje Ing. Jan Nohava - firma THERMATIC. Klientelu má především v lokalitě Kroměříž, Zlín, Vyškov, Prostějov - Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Ze zákona je nutné provádět revize a kontroly plynových a tlakových zařízení ...

Naše firma Zdeněk Kudlička provádí veškeré malířské a natěračské práce. Realizujeme výmalbu pokojů, bytů, kanceláří a škol. Provádíme nátěry oken. Sídlíme ve Vyškově na ulici Palánek. Služby, práce, řemeslo: - malíř, malířství - malby pokojů, bytů, kanceláří škol - natěrač, natěračství - nátěry oken Jsme spolehlivá společnost ...

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Výroba pásová a kotoučová pila (pily) na kov* PEGAS - GONDA: -pásové, pásová -bimetalové, karbidové pilové pásy -příslučenství ke všem pilám -gravitační -poloautomaty, hydraulické -automaty -speciální -univerzální -dělení všech kovových materiálů na zakázku -lakování ...