VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prodej, montáž, oprava, servis: - plynové spotřebiče

Výškové práce, stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - izolace a zateplování - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - tapetářské - sklenářské - úklidové služby

Elektroinstalační, elektromontážní práce: - instalace v kancelářských, obchodních prostorech - domovní a bytové rozvody - elektroinstalace průmyslových a výrobních hal - hromosvodové instalace na všech typech střech - slaboproudé rozvody EZS, EPS, domácí telefony, strukturované kabeláže - revize elektrických zařízení a ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - zámečnictví

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - nábytek do obchodů, restaurací

Činnost: - inženýrsko-geologický průzkum - geotechnika - stabilita svahů - hydrogeologie - monitorovací systémy - ložiskový průzkum.

Výškové práce: -rekonstrukce fasád, střech.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek na míru -kuchyně -vestavěné skříně -koupelny -zahradní nábytek

Práce: -klempířství -výškové práce

Prodej: - dřevomateriál Služby: - formátování, hranování plošného materiálu - truhlářství, podlahářství

Maloobchod: - texilní galanterie - bytový textil Služby: - drobné opravy oděvů - šití bytového textilu

Opracování, lakování: - plastové a kovové konstrukce

Geodézie: -geodetické práce -inženýrská geodézie -dokumentace staveb -topologické podklady pro informační systémy (GIS) -digitální mapy průmyslových závodů, komunikací a vodních toků. Fotogrammetrie: -pozemní fotogrammetrie -letecká fotogrammetrie -ortofotomapy. Prodej měřící techniky: -theodolity -niveláky -pásma ...

Geodetické práce: - geodetické plány - zaměření inženýrských sítí - polohopisné, výškopisné zaměření - zaměření jeřábových drah

Výroba urnový menhir. Kamenické práce.

Dodávka: - fotovoltaické elektrárny Práce: - elektroinstalační

Kominictví: - čištění komínů - revize komínů - vložkování komínů

Služby projektantům, architektům a stavebníkům v oblasti inženýrské činnosti ve stavebnictví. Zajištění vypracování projektové dokumentace staveb - občanské a průmyslové stavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby. Geodetické práce a vyhotovení průzkumů pro přípravu stavby.

Služby: - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce - kamenné dlažby a obklady - sádrokartonářské práce