VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Hromosvody: - revize - opravy - montáž. Tmelení panelových spár. Výškové práce. Ochrana fasád proti ptactvu.

Prodej - elektro materiál - telekomunikační technika.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Elektromontáže. Projekty, realizace, montáž, revize, opravy: - vjezdové brány, garážová vrata, dálkové ovládání, zahradní osvětlení - elektrická zařízení, elektrozařízení. Prodej: - elektromateriál. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - stavební hmoty - zdící materiály - betonové dlažby - komíny - kanalizace - stavební ...

Pokládka: - inženýrské sítě. Zemní práce: - vytváření zemních protlaků.

Zapůjčení vysokozdvižné montážní plošiny. Zpracování kamene. Výroba: - ocelové konstrukce. Stavba: - ocelové montované a svařované kostrukce výrobních a zásobovacích hal, přístřešků - výstavba technologických celků pro zpracování kamene - kompletní výrobní linky pro zprac. kamane. Výroba, prodej, montáž: - potrubí, regulační prvky, ...

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Společnost je certifikovaná dle ČSN EN ISO 9001-2001. Válcované polotovary z hliníku a jeho slitin: - plechy o tloušťce 0, 32 - 6 mm - desky o tloušťce 7 - 270 mm - tvarované plechy KOB - lakované plechy, pásy - kotouče. Lisované kruhové tyče ze slitin hliníku. Řezání plechů, desek a tyčí. Tvarové řezání vodním paprskem. - dělení ...

Strojírenská výroba: - opracovávání kovů třískovou technologií - frézování - vrtání - tepelné zpracování oceli.

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Prodej: - střešní krytiny. Rekonstrukce střech.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - tesařské - sádrokartonářské - obkládačské. Zateplení budov.

Elektroinstalace, revize zabezpečovacích, kamerových systémů.

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - rekonstrukce střech.

Výroba: - formy - vstřikovací plasty. Konstrukce, technologická příprava. Vstřikování termoplastů. Technické poradenství. Potisk tampoprintem. Kompletace výlisků. Zkoušení forem.

Vyvážení odpadních jímek. Čištění odpadních vod, kanalizačního potrubí. Výstavba: - vodovodní a kanalizační řády.

Výroba: - tepelná energie - elektřina - rozvod tepelné energie. Dodávka tepla a teplé vody. Vodoinstalatérství, topenářství.

Elektromontážní a instalační práce.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Povrchová úprava kovů. Natěračské a lakýrnické práce.