VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Kovovýroba: -výroba jednoúčelových strojů. -svářečské práce MIG/MAG, MMA. -šnekové, pásové dopravníky. -korečkové elevátory. -roštnicový podavač. -zásobníky. Montážní, demotážní práce strojního zařízení.

Stavební firma: - výkopové práce - bourací práce - pokládání dlažby - drobné stavební úpravy.

Prodej: - pláště pro hydraulické a pneumatické válce - pružiny. Honování trubek - broušení, obrábění, bronzování Speciální obrábění-hydraulické a pneumatické válce. Výroba: - aluminiové trubky. Speciální obrábění pro strojírny, lisovny.

Služby hodinového manžela: - opravy - výměna oken - montáže nábytku - zahradnické práce - instalatérské práce - zapojení spotřebičů.

Prodej, objednávka, expedice: - uhlí, písek, palivové dříví Demolice, zemní práce, autodoprava, návěsy, tahače, Avie 4t a 7t. Přerov, Kroměříž, Olomouc.

Potřebujete vyměnit žárovku, přilepit upadlou dlaždičku? Jste bezradní s novým montovaným nábytkem? Nebo prostě jen nemáte čas se o takové věci starat? Pak jsme tu právě pro Vás! Hodinový manžel zvládne zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti. Žádná práce pro nás není malá.

Kompletní rekonstrukce bytů vč. revizní zprávy, statického posudku. Rekonstrukce bytových jader, zakázková výroba drobného nábytku. Výroba kuchyní, vestavěné skříně. Provádíme obklady, dlažby, plovoucí podlahy, sádrokartony.

Montáže, dodávka: -dřevěná eurookna -atypická okna -kastlová okna -plastová okna. Prodej, montáž: -žaluzie -sítě proti hmyzu -parapety. Tesař, klempíř, realizace střech.

Zemní práce. Stavební činnost. Demoliční práce. Obchodní činnost. Zasílatelství. Rekultivace skládek a ekologických zátěží.

Stavební firma: - zateplování domů - inženýrská činnost.

Tesařství: - střechy - altánky, pergoly - dřevostavby - ošetrření, impregnace dřeva.

Výroba: - nábytek - kuchyně. Pokládka. - plovoucí podlahy.

Výstavba: - kogenerační jednotky. Výroba: - elektrická energie - teplo.

Zakázková výroba: - dětský nábytek - ostatní nábytek - stavebně-truhlářské prvky.

Výroba - zakružování profilů - zámečnická činnost lehkých svařenců - obrábění na soustruhu - výroba přírub.

Pokrývačské práce. Tesařské práce. Klempířské práce.

Výroba - vrata Tesařské prácevýroba - chaty - sruby - pergoly - altány - stropy Truhlářské práce Výroba - podlahy Výroba - ploty Podlahářské práce

Dřevovýroba, výroba, renovace, oprava: - plošně frézovaná dvířka - pro kuchyňské linky, koupelnové stěny, vestavěné skříně, ložnice. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - terasy - pergoly - altány.

Dodávka a montáž: - elektrospotřebiče BOSH, SIEMENS, MIELE. Interiéry na zakázku: - kuchyně.

Strojírenská výroba: - soustružení - frézování - broušení - řezání. 5-osé CNC obráběcí centrum. 3-D měřící zařízení Call Reiss.

Práce: - kovovýroba - obrábění kovů - zpracování kovů - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.