VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Činnost: - umělecké pasířství - kovářské práce - kovotepecké práce - restaurování a renovace kovových předmětů historického charakteru

Instalatérské a topenářské práce.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Kamenictví. Kamenické, restaurátorské práce. Výroba: - pomníky, podstavce, krycí desky, náhrobky na jednohroby, urnové hroby i dvojhroby - hřbitovní doplňky - kamenné kuchyňské a koupelnové desky - obklady krbu - parapety a schody z kamene. Restaurování, oprava: - pískovce - starých kamenných prvků.

Výroba elektronického spínacího relé TEL-ALARM Zemní práce, kanalizace, lesní cesty, bagrování, nákladní doprava, práce s grejdrem a vibračním válcem.

Máte nemovitost? Chcete ji prodat, vylepšit nebo zachránit? Pracuji jako realitní makléř, zabývám se odvlhčením budov metodou Hydropol pomocí speciálního přístroje, bez stavebních prací. A v neposlední řadě provádím sádrokartonářské práce. Prostě Cesta k lepšímu domovu!

Výroba: - dělení trubek a plechů laserem - stožáry veřejného osvětlení, stupňovité, kuželové, výškové 20-40m, se spouštěcím výložníkem, pro fotbalové stadiony a sportoviště, betonové sloupy, trakční - nerezové výrobky - ocelové konstrukce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - solární ohřev vody.

Služby: - revize elektro, elektrorevize - revize elektrických instalací, hromosvodů.

Kompletní výškové práce se specializací na rizikové kácení stromů a služby pro obce a města. Zajistíme mytí oken a fasád, nátěry, čištění a opravy okapů a svodů, odklízení sněhu ze střech, montáže reklam a další služby.

Služby: - laserové navařování - navařování laserem

Služby: - elektrikář - elektroinstalace - sádrokartonářské práce

Činnost: - stavební a zemní práce - terénní úpravy - zámková dlažba - základové desky - demolice

Práce: - obkladačské - zednické - stavba krbů

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Kovářské práce, kovářství, zámečnictví: - kované brány, ploty - kované svícny, věšáky.

Truhlářství, výroba: - dřevná schodiště.

Kovářství, zámečnictví: - kované ploty - umělecké kovářství.

Lisovna: - vstrřikování technických plastových dílů - ultrazvukové svařování.

Výroba - vrata Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek šatny, vestavěné skříně, obývací stěny Výroba - dveře vchodové, interiérové Výroba - dřevěné schody - zábradlí

Elektroinstalační práce, rekonstrukce bytů na klíč, revize elektro, tv a sat rozvody.

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.