VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

Práce: - zednické, obkladačské, podlahářské, malířské. Realitní činnost.

Komínové systémy EFFE DUE Bourací práce Stavba, rekonstrukce - garáže. Obklady - dlažby. Stavba, rekonstrukce - domy - byty.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Služby: - hydroizolace - ploché střechy, terasy, jezírka, bazény a izolace spodních staveb

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Rámování obrazů. Sklenářské práce. Paspartování.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Kominictví: - kominické práce a revize - vložkování komínů pro tuhá a plynná paliva - napojení krbů a krbových vložek - zednické, klempířské práce - stavba komínů - montáž fasádních vícevrstvých komínů.

Střechy Čajda Realizace: - střechy na klíč, rodinné domy na klíč. Rekonsrukce střech. Klempířské a tesařské práce. Prodej: - střešní materiály - zahradní domky, nábytek.

Strojní vyšívání. Řezání a gravírování CO2 laserem. Výroba reklamních a dárkových předmětů Výroba a distribuce sportovních potřeb pro stolní hokej.

Realizace staveb na klíč, rodinné domy, dřevostavby, půdní vestavby: - strojní omítky - sádrokartony - anhydrity - fasády.

Truhlářství: - návrhy, zakázková výroba, prodej a montáž.

Zpracování a opracování plochého skla. Výroba izolačních skel a rámování obrazů.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Tryskání a řezání vysokotlakým vodním paprskem, práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, práce v chemickém průmyslu, čištění výměníků, potrubí a technologických celků.Řezání oceli v hořlavém prostředí.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Malířské práce, natěračské práce: - interiéry - exteriéry. Nátěry a čištění fasád Průmyslové nátěry

Činnost: - stavby na klíč - zateplovací fasády - rekonstrukce objektů.