VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Maloobchod, dodávka, prodej: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna Izolační práce.

Čalounické práce. Opravy: -čalouněný nábytek -sportovní potřeby -kožená galanterie -autoplachty

Práce: - strojařské - nástrojářské Maloobchod, prodej: - zařízení pekáren Generální opravy, servis: - děličky těsta. Servis - generální opravy děliček těsta - záruční i pozáruční servis Výroba - vlastní výroba děličky těsta GEDETA 18000 - náhradní díly pro děličky těsta DT-6, typ MULTIMAT a ...

Práce, opravy, výroba, zlatník: - šperky, zlato - rytí monogramů. Zlatnictví.

Kompletní realizace metalických i optických tras (strukturovaná kabeláž). - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy - telefonní ústředny - audio video telefony - požární rozhlas - ozvučení prostor - společné tv.antény - vstupní systémy.

Stavební práce. - zámečnické - lešenářské práce - zednické a bourací práce - chemické izolace - syntetické podlahy Prodej: - chemické materiály. Rozpočtová činnost, dodávka staveb. Rekonstrukce bytových jader. Oprava, údržba: - omítky - okna - obklady - dlažby.

Návrhy a realizace interiérů - 3D vizualizace koupelen a interiérů - Provádění, rekonstrukce: - půdní vestavby, RD, byty - koupelny a bytová jádra - dekorativní omítky-Antické zeminy Florentské, benátské štuky, italica. - Prodej: - neviditelná revizní dvířka pod obklad

Elektroinstalační práce - revize Hromosvody - revize

Šití dámských a pánských oděvů na míru - opravy a úpravy oděvů

Servis a revize - plynové spotřebiče a kotle Servis a revize - bojlery

Provádění: - zednické práce - obklady a obkladačské práce - dalších stavební práce.

Výroba, dodávka, prodej: Slévárenské modely pro ruční výrobu - modely pro kusovou a malosériovou výrobu Slévárenské modely pro strojní výrobu - modely vyrobíme dle požadavků zákazníka z tvrdého dřeva, umělého dřeva, licích pryskyřic nebo kovové Odlitky - dodáváme odlitky ze slitin hliníku, odlitky z šedé i tvárné litiny, ocelové ...

Práce: - instalatérské - topenářské - stavební.

Nabízím výklad tarotových karet a tvorbu horoskopů v příjemném prostředí Květinového posezení v Pardubicích. Najít životní cestu Vám pomůže partnerský horoskop, osobní horoskop, horoskop lásky, nativní horoskop, dětský horoskop či solární horoskop.

Zasněžování. Nízkotlaká a střednětlaká zasněžovací zařízení. Výroba: - vybavení a zařízení půjčoven lyží - svařování - strojní obrábění - výroba invalidních kol. Ohýbání trubek. Sváření Al. Sídlo firmy: V Lipinách 1407 53009 Pardubice

Výroba - manipulátory Výroba - jednoúčelové stroje Kovovýroba - zámečnické práce

Poskytování servisu a montáže plynových zařízení a vodních kotlů značky Vaillant. Prodej, montáž, servis: -plynové zařízení -voda, plyn, topení VAILLANT, JUNKERS, BUDERUS, BERETA.

Truhlářská výroba - vybavení interiérů domácností, kanceláří, hotelů, restaurací, kuchyní apod. - dodávka oken a dveří

Činnost: - stavební firma - pozemní a inženýrské stavitelství - výroba stavebně truhlářská a tesařská - výroba zámků a kování - instalatérské práce.

Výroba: - elektrické rozvodné, řídicí a spínací zařízení. Elektromontáže.

Poskytuji pronájem montážní plošiny a výkopové práce minibagrem.

Výstavba, rekonstrukce, oprava, servis: - plynojemy, BIOPLYNOVÉ stanice, čistírny - čističky odpadních vod ČOV - pro zemědělskou výrobu, družstva. Plyn - montáž, oprava, revize- Svářečské práce, svařování: Vodoinstalace, topenářství.

Provádíme kamenické a kamenosochařské práce. Nabízíme zahradní i domovní kamenné výrobky i doplňky.

Strojírenství, zámečnictví. Výroba, prodej: - zemědělské stroje - malotraktory - zemědělská malotechnika. Prodejna Agroma (areál Agry): - zemědělská technika Mountfield Vari - elektro, vodoinstalační materiál - potřeby pro chovatele a pěstitele.