VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zednictví - zateplová fasád - sádrokartonářské práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - podlahářské práce - obkladačské práce.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Kominictví - kominické práce - čištění a kontrolu spalinových cest - frézování komínů - vložkování komínů.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - pergoly - altány.

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Kovovýroba, kovoobrábění - výroba rotačních i frézových dílů z železných i neželezných kovů - výroba, úprava a rozvody stlačeného vzduchu.

Krovy Šmídl - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce.

Prodej střešních plechů, klempířských výrobků, olejů, maziv, obráběcího nářadí a spojovacího materiálu. Čerpací stanice. Kovoobrábění.

Výroba, opravy a montáže. Ocelové konstrukce nerezové i hliníkové: -haly, včetně oplechování, tepelných izolací, jeřábových drah -lávky, schodiště, zábradlí, oplocení -protihlukové bariéry, zasklívání do rámů, billboardy -dopravní značky. Technologická zařízení: -regulační klapky, kouřovody -manipulační zařízení -revize, konzervace ...

Podlahové vytápění, telelná čerpadla Revel-PEX

Kovovýroba: - CNC soustružení - CNC frézování - válcování závitů - broušení - řezání.

Obkladačské práce, rekonstrukce koupelen - pokládka dlažby a obkladů.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž a opravy elektrických zařízení - revize. Vodoinstalatérské, topenářské práce - výměny radiátorů, kotlů, bojlerů, sanity - kompletní řešení odpadů.

Činnost: - ostřihy pro tlakově lité odlitky ze slitin AL a lehkých kovů - výroba, servis ostřihovací nástroje - prostřihy plechů

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Výroba, montáž: - zimní zahrady z ocelových, hliníkových a plastových konstrukcí - zasklívání pergol, altánů, teras - zastřešení bazénů - vchodové stříšky.

Výstavba, servis, provozování: - solární elektrárny Činnost: - návrh a realizace infratopení Wellina - prodej, montáž a servis vzdušných solárních panelů SolarVenti

Služby: - stavebně truhlářská a tesařská výroba.

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Činnost - pokládka zámkové dlažby, chodníků.

Společnost Miroslav VERBIČ - STŘECHA KOMPLET realizuje veškeré druhy střech na klíč. Provádíme kompletní pokrývačské, klempířské a tesařské práce včetně izolací plochých střech, montáže střešních oken i oprav komínů. Zakázky vykonáváme v lokalitě do 70 km od Plzně. Prováděné práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž ...

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - okna, dveře - kancelářský nábytek.

Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru.