VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Pokládka a prodej podlahových krytin - parkety, dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce - PVC - laminá.

Činnost - obkladačské práce - úpravy spojené s obkládáním venkovních i vnitřních prostor.

Služby: - malíř (portréty, krajiny, zátiší)

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře

Činnost: - zateplování domů, fasád - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - bytová jádra - foukaná izolace

Stavební činnost: - zemní a výkopové práce - inženýrské sítě - hrubé stavby - rekonstrukce

Výroba: -papírenské stroje. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Geodetické práce vyhotovení geometrických plánů vytyčení hranic pozemků práce v inženýrské geodézii.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - vodo, topo.

Činnost: - kovovýroba - rekonstrukce - truhlářské práce - tesařské práce - dřevostavby Výroba, prodej: - stavební řezivo

Výroba, prodej: -dřevěná, plastová okna -vchodové dveře -stínící technika, žaluzie, sítě proti hmyzu -návrhy a realizace interiérů -kancelářský nábytek -interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek Povrchová úprava dřeva Velkoobchod sedacím nábytkem Pobočka: -Koloveč 198, tel.: 379 482 360

Kovovýroba: - kovoobrábění - CNC obrábění - zámečnické práce.

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře -interiéry.

Společnost Knápek s.r.o. zajišťuje reklamu, provozuje lakovnu a autodopravu. Výroba reklamy: - reklamní tabule, poutače, tabulky, desky, bannery (plachty) - polepy vozidel (osobních i nákladních) - jmenovky, orientační tabule, směrovky ve firmách a areálech atp. - vizitky, letáky, etikety, tiskopisy, pozvánky, oznámení - potisk textilu - ...

Firma Polach zajišťuje v Tachově truhlářské práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - zárubně. Dále provozujeme brusírnu. Brousíme: - pily - hoblovací nože - řetězy na motorové pily - kuchyňské nože a další nástroje pro dům i zahradu.

Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínající firma v oblastech: - konstrukční design - konstrukce a vývoj plastových, plechových a interiérových dílů - vypracování projektů - sériová i kusová výroba ve frézování.

Jaroslav Vyšata dodává hromosvody na klíč včetně revizní zprávy. Nabízíme Vám - montáže, opravy, revize hromosvodů - doprava zdarma ( montáž po celé ČR ) - cenová nabídka zdarma. Hromosvod nainstalujeme na: - rodinné domy - bytové domy - školky, školy - kostely - haly a jiné průmyslové objekty - solární elektrárny.

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - výstavba veřejného osvětlení.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře Brusírna, broušení: - pily - řetězy na motorové pily - nože.

Firma CJ Podlahy provádí podlahářské práce v regionu Tachov a okolí i v příhraničí. Pokládka všech druhů podlah, renovace parket. Řemeslo, práce: - podlahář - pokládka plovoucích podlah - renovace parket.