VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Práce: - malířské - lakýrnické - podlahářské. Služby: - půjčovna lešení.

Stavební firma - stavební práce

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodejní sklad: -sádrokartony KNAUF -tepelné izolace ORSIL, POLYSTYREN, THERMOLAN -střešní okna VELUX -zateplovací fasádní systém MULTI THERM -barevné omítky -fasádní barvy -interiérové barvy HET -stavební lepidla a maltové směsi -hydroizolační a parotěsné folie -kazetové podhledy ...

Výroba stavebně truhlářská (výroba oken, dveří) Silniční nákladní doprava.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - malířské - natěračské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Činnost, revize: - plynařské práce - revize plynu, propan-butan. Servis, oprava, instalace: - sporáky - průtokové ohřívače - podokenní a komínové topidlo.

Činnost: - podlahářské - stavební dokončovací práce. Dodávka, montáž: - podlahové krtytiny - koberce, PVC, linolea - plovoucí a dřevěné podlahy - vyrovnávání podkladu - samonivelační systémy.

Výroba: - vrata, mříže, - ploty, stojany na kola - ocelové profily Nabídka montáže bezpečnostních dveří, zámků a kování

Zahrada a krajinářská tvorba zakládání zeleně - zakládání veškeré zeleně včetně hrubé a jemné modelace terénu střešní zahrady - kompletní založení extenzivní, intenzivní střešní zahrady, položení podkladních a vegetačních vrstev vodní plochy - zakládání malých vodních ploch a vodotečí, koupacích rybníků, stavební -připravenost pro ...

Elektrikář - elektrikářské práce

Montáže i údržba - elektroinstalace a veřejné osvětlení

Autoservis - oprava, servis automobilů Zámečnictví -zámečnické práce

Zakázková výroba: - nábytek -okna, oken -dveře, dveří - schodiště - stolař, truhlář

Malířské a natěračské práce - malíř, natěrač

Kompletní zhotovení nových a rekonstrukce stávajících střech. Provádění klempířských a výškových prací pomocí horolezecké techniky a kácení stromů.

Umělecké sklenářství. Zakázková výroba, restaurování: -barevné skleněné vitráže vkládané do olova. Generální opravy: -vitráže v církevních a památkových objektech. Výroba: -umělecké doplňky pro interiéry dveřní výplně, zrcadla.

Zámečnictví. Strojní obrábění: -frézování, -soustružení.

Zakázková výroba nábytku - bytové solitéry, - malosériová výroba Dodávka interiérů bytových i do komerčních prostor.

Práce, služby: -instalatérské -zámečnické -zednické -obkladačské.