VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - topenářské - montáž podlahového vytápění - tlakové čištění potrubí - kontrola potrubí kamerou - vodoinstalatérské.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně, police - dřevěné dveře, okna - obklady interiéru - pergoly, přístřešky.

Služby: - diskjockey, diskžokej, DJ - ozvučení, osvětlení zábavných akcí Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž centrálních vysavačů zn. Husky.

Práce: - elektroinstalace - elektrikář.

Čalounictví, práce: - čalounické - opravy čalouněného nábytku - opravy, renovace starožitného nábytku - výroba matrací.

Speciální práce: - demolice, demoliční a bourací práce - terénní úpravy - zemní a výkopové práce Odvoz, likvidace odpadu.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Obrábění kovů, kovoobrábění: - vrtání - frézování - soustružení. Svařování metodou TIG ( WIG), MIG, MAG, autogenem: - oceli, hliníku, nerezi, titanu. Kovovýroba, Výroba: - speciální prototypy pro automotive. - rámy pro sportovní vozy - šasí pro ...

Rekonstrukce, modernizace: - bytové interiéry: - malování, štukování a montáže sádrokartonu. Velkoobchod, prodej: - drcený polystyrén - podlahové krytiny: - koberce - PVC, linoleum - laminátové a dřevěné podlahy HARO - doplňky pro podlahy: - přechodové a soklové lišty - schodové hrany, oleje, vosky - stavební ...

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Prodej: - hutního materiálu.

Práce, služby: -zemní -demoliční -stavební -elektroinstalace -truhlářské -tesařské -sádrokartonářské -zámečnické Likvidace odpadů. Nákladní automobilová doprava. Vozový park. Pronájem, půjčovna: -autojeřáb -kolový nakladač -šroubový kompresor.

Práce, výroba: - truhlářské - tesařské - pokrývačské - podlahářské - kuchyně - skříně - šatny

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce - pokládání zámkové dlažby - rekonstrukce a opravy bytových jader - vodoinstalace - topenářské práce

Služby: - astrologický a numerologický rozbor osobnosti - práce s energií - odblokování čaker - výklad tarotových karet

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Povrchová úprava materiálů - tryskání (pískování), lakování.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Umělecké kovářství. Práce: - kovářské.

Činnost: - služby hodinového manžela.

Činnost: - zámečnická výroba - nástrojářské práce - svářečské práce - výroba kovových palet - návrh a konstrukce jednoúčelových strojů Prodej: - hutní materiál Služby: - zapůjčení specializovaných strojírenských profesí pro automobilový průmysl Stavební činnost: - pozemní stavitelství - vodohospodářské stavby Sídlo Plaská ...

Výroba ocelových konstrukcí, potrubních systémů, technologických celků. Dále se zabýváme demontáží a montáží nových konstrukcí. Provádíme veškeré svářecí a zámečnické práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně Čalounictví

Malířské a natěračské práce - nátěry podlah - nástřiky polyuretanových, měkkých a tvrdých pěn.

Služby - analýza příčin dopravních nehod.