VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Řezbářství, prodej - sochy - loutky - betlémy - dřevořezby.

Činnost, práce: - elektromontáže - zednické - sádrokartonářské - tesařské - vodoinstalatérské.

Činnost: - údržba zeleně - štěpkování - odklízení sněhu - práce s traktorem - kontejnerová doprava - zemní práce - údržba FVE (odstranění nečistot, obsékání, mulčování trávy).

Práce: - malířské, natěračské - zednické - sádrokartonářské - zámečnické

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - plynařské, plynoinstalace - zámečnictví - drobné stavební práce

Služby: - revize elektro (vyhrazená el. zařízení do 1000V)

Práce: - podlahářské - renovace podlah - truhlářství

Truhlářství, výroba: - židle - lavice - stoly - vybavení restaurací a hospod

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken - izolace střech - montáž komínu - frézování komínů.

Práce: Elektro Revize Zabezpečovací a kamerové systémy

Kamionová přeprava Dodávková přeprava nákladů zemní práce výkopy hloubení základů úpravy komunikací terénní úpravy odstraňování pařezů hloubení kanalizačních přípojek a kanalizace inženýrské sítě dovoz štěrku a písku čištění vodních toků, rybníků a umělých nádrží

Stavební firma: - výstavbu rodinných domů - zateplování fasád - revitalizace bytových domů - rekonstrukce objektů - obkladačské práce - zemní práce - pokládky zámkové dlažby.

Zámečnické práce: - výroba, montáž ocelových konstrukcí.

Stavební společnost: - zakládání staveb - zemní práce - terénní úpravy - demolice - inženýrské sítě - zpevněné plochy - pozemní komunikace.

Činnost: - stavební práce - montáž oken, dveří (plast, hliník, dřevo) - zámečnické práce - truhlářské práce - klempířské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - hydroizolace střech - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Služby: - truhlářství - návrhy a realizace interiérů.

Společnost EUROMETALGROUP s.r.o. (EMG) je česká společnost s výrobní tradicí od roku 1996 Technologie na zpracování plechu, CNC dělení hutního materiálu, CNC kovoobrábění, zakázkové zámečnické práce, automotive, lakování. Výroba krbových kamen a silnostěnných kouřovodů. Vývoj a konstrukce ve 2D i 3D, zpracování technologického postupu výroby, ...