VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prodej, dodávka a montáž - plastová okna, dveře. Stavební činnost.

Elektroinstalační práce. Montáž, servis - systémy měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy - čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Sklenářství, prodej, montáž, opravy - autoskla - veškeré sklenářské práce.

Montáž, demontáž a pronájem trubkového, rámového a pojízdného lešení. Zednické a stavební práce.

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví. Prodej hutního materiálu.

Topenářství - rozvody vody, ústředního topení, plynu, kanalizace - solární systémy - rekonstrukce a výstavby výměníkových stanic - přestavby bytových jader, rekonstrukce koupelen - zednické a obkladačské práce - stavba komínů, vložkování komínů - stavba krbů.

Práce: -sochařské -umělecké kovářství -restaurátorské

Kominictví a plynařství. Opravy, revize, montáže - plynová zařízení - plynové kotle - elektrická zařízení. Kominické práce - vložkování komínů, revize, čištění. Topenářské práce - rozvody topení.

Kovovýroba, svářečské práce. Výroba plotů a mříží.

Stavební a zámečnické práce. Řemesla, služby - zednické - obkladačské - zateplování fasád - sanace betonových konstrukcí - zdící a betonářské - sádrokartonářské - podlahářské - zámečnické práce - svářečské práce. Výroba - kovové brány, ploty, zábradlí.

Služby: -pronájem prostor -parkování -strojírenství -autodoprava -zámečnictví -elektroinstalační práce -montáž lešení -prodej písku a štěrku

Stavební činnost, výstavba: - bytové domy - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - zemní práce

Práce: - řezání plechů a profilů laserem - ohraňování a dělení profilů na CNC strojích - zámečnická výroba a svařování.

Tesařství a klempířství - rekonstrukce, výstavba a opravy střech - dřevostavby - pergoly - altány - truhlářské práce - klempířské práce - pokrývačské práce.

Činnost, služby: - výškové práce - sanace mostů a skal - výroba a realizace gabionových konstrukcí - potápěčské práce

Revize: -kotle -plynová zařízení Služby: -školení obsluh -zpracování odborných posudků

Kovovýroba: - obrábění CNC - kovoobrábění - zpracování plechu - řezání laserem.

Činnost: - výstavba dřevostavby - výroba vazníků, krovů - izolace - truhlářství - výroba dřevěné obaly - jeřábnické práce - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava - svoz bioodpadu a údržba zeleně