VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Služby v oblasti slaboproudu: - zabezpečení budov a majetku. Elektroinstalace pro váš dům. Instalace, montáže: - zabezpečovací a kamerové systémy - přístupové systémy do budov - videotelefony - PC a sítě.

Stavební a dokončovací práce. Vyzdívky příček aj. Zámková dlažba, opěrné zdi. Výkopové práce.

Lité betonové podlahy. Anhydritové a cementové samonivelační potěry. Realizujeme podlahy pro rodinné domy, bytové a administrativní budovy.

Tesařské práce. Dřevostavby. Rekonstrukce domů. Monfáž: - altány - přístřešky - zahradní domky.

Rekonstrukce koupelny, bytového jádra. Sádrokartonářské práce. Obkladačské a zednické práce. Vodo topo plyn instalace. Půjčovna stavebního nářadí.

Výroba - vybavení skladů - regálové systémy - regály - policové archivy. Montáž, výroba - lehké ocelové kostrukce. Zámečnické práce - kovovýroba.

Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -reklamní poutače -výrobky z nerez oceli

MiSta stavební společnost s.r.o. je firma s působností v regionu Zlínský kraj a Brno. Zaměřuje se na novostavby i rekonstrukce domů, restaurátorství se zaměřením na historické stavby. Novostavby rodinných domů a bytová výstavba patří mezi, stěžejní činnosti naší firmy. Ve větší míře však provádíme přestavby rodinných domů, historických staveb a ...

Podlahářské práce: - pokládka vinylových podlah, PVC - pokládka koberců.

Zakázková kovovýroba. Frézování a soustružení na CNC strojích. Práce na laserovém řezacím stroji . Sváření TIG, MIG, CO2.

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Izolace: - hydroizolace rovných střech - izolace spodních staveb, proti radonu a ropným látkám. Drobné stavební práce: - opravy balkónů. Tesařské práce, dřevostavby: - terasy.

Práce: -podlahářství, podlahářské: -montáže, prodej plovoucí podlahy -lepení PVC, korek, mozaiky, parkety -renovace parket -prodej a pokládka koberců, koberce -lepení stropních kazet, kazety. Autodoprava, doprava.

Práce: -obkladačské - obklady, dlažby -přestaveb bytových jader -zateplení fasád včetně dodávek materiálu. Pronájem rámového fasádního lešení.

Strojírenská společnost. Vývoj, výroba přesných dílů na CNC strojích. CNC obrábění. Elektroerozivní obrábění. Gravírování do kovů. 3D tisk na zakázku.

Práce truhlářské, truhlářství. Výroba, prodej, montáž, atypické tvary a rozměry: -dřevěná euro okna, dveře - rustikální vstupní dveře - dřevěné vrata - dřevěné mobilní stánky.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Zednické práce: - obklady a dlažby - vnitřní a venkovní. - zámková dlažba - zateplení fasády.

Malosériová a zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -obývací stěny -nábytek kancelářský, do ordinací, restaurací, hotelů a interiéry obchodů z laminovaných a dýhovaných materiálů. Bytové doplňky: -věšáky-komorník-němý sluha -konferenční stolky -odkládací stěny.

Zděné rodinné domy na klíč. Dřevostavby Rekonstrukce domů, bytů. Základové desky. Fasády. Lité podlahy.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -skříně -koupelny -stoly -postele

Hodinový manžel. Běžné domácí údržbářské práce. Práce na zahradě. Malířské a natěračské práce. Drobné zednické práce.

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.