Udržujte starý nábytek ve výborném stavu díky restaurátorským pracím. Ty zahrnují rekonstrukce a renovace, doplnění chybějících částí nábytku, řezbářské úpravy, povrchové úpravy lakem, voskem, fermeží, ošetření proti dřevokaznému hmyzu a další úkony.

Práce: -umělecké truhlářství. -zakázkové truhlářství. -řezbářství. -restaurování nábytku.

Restaurátorské práce štukové mramory Umělecké štukatérství

Restaurátorský ateliér konzervování-restaurování textilu a usní

Restaurování obrazů, nástěnných maleb, plastik a oltářů.

Řezbářské práce, restaurování, umělecký truhlář. Zakázková výroba.

Práce: -restauratérské -umělecké -obnova kulturních památek

Řemesla, služby - restaurátorské práce - restaurování mobiliáře a nábytku

Práce: -restaurování nábytku -truhlářství -řezbářství

Restaurátorská práce starožitného nábytku, především keramiky, vitráží, hraček.Prodej starého renovovaného nábytku.

Restaurování: - obrazů - soch - nástěnných maleb.

Dodávka - látkové tapety Opravy - starožitný nábytek Čalounické práce (šití, opravy)potahují - sedla motorekopravy - kočárky - lodě - letadla - kožený nábytek čalounění - nábytek (ordinace, restaurace, hotely)

Restaurování stylového nábytku, kulturních památek a sbírkových předmětů-licence Ministerstva kultury ČR.Umělecko-truhlářské a čalounické práce.

Malování, lakování, nátěry: -okna, dveře -dřevo, plast -podlahy -dřevěné, parketové, PVC, koberce. Zakázková truhlářská výroba: -opravy a repase oken i dveří ve staré i nové zástavbě -výroba zakázkových kuchyní a nábytku -repase (rekonstrukce) starožitného nábytku od roku 1758. Stavební práce: -rozsáhlé zkušenosti s ...

Truhlářské a řezbářské práce Restaurátorské práce

Provádíme restaurátorské, rekonstrukční a stavební práce v oblasti historických a památkově chráněných objektů. Provádíme restaurátorské průzkumy a záměry, laboratorní analýzy.

Provádíme restaurování a průzkumy historických i vápenných omítek včetně štukatury a umělého mramoru.

všechny druhy stavebních prácí • demolice objektů • rekonstrukce památkových objektů všech kategorií • restaurování soch a fresek • malířské a natěračské práce • komplexní údržbu bytů i bytových domů • údržbu a ošetřování zeleně • ruční i strojní výkopové práce • zámečnické a svářečské práce (plemenem i obloukem) • veškeré tesařské ...

Kromě restaurování se dále věnujeme navrhování a výrobě designového nábytku a doplňků, případně i celého interiéru. Klademe přitom maximální důraz na funkčnost nábytku a také na jeho zajímavý či atypický vzhled v souladu s přáním zákazníka.

Náš ateliér se zabývá opravami a obnovou historických objektů.

Kamenické práce. Výroba a prodej pomníků z kvalitních přírodních materiálů, tuzemských i zahraničních. Nápisy a opravy nápisů: -zlacení, stříbření, černění, bronz. Plastické prvky a reliéfy do kamene. Plastické prvky a reliéfy ze slitiny a bronzu. Restaurování a oprava náhrobků. Umělý kámen.

Restaurování kulturních památek, výtvarných děl a uměleckořemeslných prací včetně přípravy detailními průzkumy.

Restaurátorské práce - plastiky - nástěnné malby - průzkumy historických objektů.

Restaurátorské práce Čalounické práce

Kvalifikace - restaurátorská licence ministerstva kultury ČR - obor kovy Rozsah prací - pasířské práce - restaurování kovů - oprava starožitností - uměleckořemeslné zpracování kovů