Betonářské práce oceníte na každé stavbě, proto využijte služeb jako je prodej betonu, dodávka betonových konstrukcí, výztuž bednění a jeho uložení a vázání, betonáž, lití a aplikace betonové směsi do libovolného tvaru.

Betondecor nejen pro stěny a podlahy. Služby: - aplikace moderních dekorativních stěrek typu Beton Cire, betonová či cementová stěrka. Použití u podlah, stěn, schodišť, jako vynikající alternativa k obkladům a dlažbám v koupelnách či kuchyních, případně jako povrchová úprava krbů, nábytku a doplňků v interiérech.

Návrh, projekt a realizace - individuální prefabrikace TVAR DNA Návrh, projekt a realizace - monolitická železobetonová schodiště DNA - MONOLIT přímá, točitá, kruhová i jinak zakřivená - MONIERKY DNA železobetonové konstrukce místo zábradlí - individuální prefabrikace TVAR DNA.

Betonářské práce Bourací práce Montáž - sádrokartony. Výkopové práce Pokládka- zámkové dlažby, plovoucí podlahyobkladačské práce.

Kompletní stavební činnost. Zateplení fasád. Montáž - sádrokartony.

Pozemní a průmyslové stavitelství: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce: -tesařské -železářské -betonářské -zednické. Zprostředkování obchodu a služeb.

Stavební a inženýrská činnost.

Výhradní zástupce firmy NOE Schaltechnik pro ČR. Obchod, prodej, pronájem (půjčovna) systémového bednění. Matrice NOEplast: -vytváří pohledové strukturované povrchy betonu -vkládají se do bednění nebo do forem k výrobě prefabrikátů -desítky různých struktur (dřeva, omítek, zdiva, kamene, rovné struktury, volné struktury, ...

Zpracování betonářské oceli pro stavebnictví, železář. Betonářská ocel, stříhání, ohýbání žebírkové oceli. Ohýbárna, třmínky, spony, kotevní prvky (svařence). Výroba: -věncové výztuže, průvlaky pro základové desky. Ukládání ocelářské oceli na stavbách. Stavební zámečnictví.

Řemesla: -zedník, tesař, stavební dělník. Stavební práce: -zednické, bourací, vyklízecí a přípravné práce -dodávka a realizace zámková dlažba, obrubníky -montáže tepelné izolace, zateplování budov -minerální podhledy -zdění, vnitřní omítky, betonování podlah Zemní práce strojního i ručního charakteru (traktorbagr, minibagr 3 tuny, ruční ...

Specialista na čerpání betonu: -do výšky 200 m a vzdálenosti 1000 m -mobilní čerpadla -stabilní čerpadla s dieselmotorem nebo elektromotorem -betonovací věže -mechanické rozdělovníky -přídavné dopravní potrubí, hadice.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování