Využijte demoliční práce včetně zemních a bouracích prací, zpracování a odstranění zemin a sutin, recyklace materiálů a ekologická likvidace nebezpečných odpadů, likvidace a sanace azbestu. Demolice jsou možné u nízkých staveb i průmyslových objektů.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Demoliční a stavební činnost. Práce: -trhací-velkého i malého rozsahu -mícení porostů, příprava území -oprava, nátěry, údržba střech -stavba plotů -řezání asfaltu, betonu. Demolice: -budov -továrních komínů -betonových a železobetonových konstrukcí. Doprava: -nákladní-MULTICAR sklápěč.

Služby: -stavební a demoliční činnost za použití vlastní techniky -bagry, nůžky, kompresory -podnikání v oblasti nakládání s odpady -podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -vedení evidencí odpadového hospodářství -vyřizování souhlasů k nakládání s nebezpečnými odpady -zpracování provozních řádů -skladování ...

Služby: -zemní práce strojem FERMEC 965 -výkop základů, kanalizačních sítí a úprava terénu -demolice budov, bourání hydraulickým kladivem -čištění vodotečí a menších rybníků.

Služby: -zemní práce -demolice, bourací práce -příprava staveniště HTÚ -autodoprava, přeprava stavebních strojů -výkop a pokládka kanalizace inženýrských sítí.

Stavební firmy. Demontáž dřevěných konstrukcí: -koupě trámů a prken z demolic i červotoč -staré dřevo i červotoč -tesané trámy a podlahová prkna, bednění -demolice -doprava stavebního materiálu -stavební materiál–staré dřevo -dřevěné konstrukce -stodoly–demontáž -špýchary–demontáž -kasárny určené k demolici ...

Služby: -trhací práce malého a velkého rozsahu -rozpojování hornin na stavbách, přeložkách silnic -vrtací práce -sekundární rozpojování hornin -opravy stavebních strojů a pojízdných kompresorů -ohňostroje -dodávky, skladování a doprava výbušnin dle ADR.

Stavby: -vodohospodářské -vodojemy, vodovody, kanalizace, ČOV -jezy, úpravy vodních toků, kamenné dlažby -odbahňování rybníků, nádrží, revitalizace vodních toků -protipovodňová opatření -čerpací stanice -beranění a vytahování stětových stěn -beranění ocelových profilů, dřevěných pilot -protlaky do průměru 1200 mm -demolice ...

Stavební činnost: -dřevostavby -stavební tesařství -střešní konstrukce -dodávky a montáž střešních vazníků -pilařská výroba -zemní práce, demolice -kanalizace, vodovody -chodníky, pokládka zámkových dlažeb Prodej: -stavební řezivo-střešní latě.. -lehké dřevěné haly, chaty, zahradní domky, prodejní stánky. Půjčovna lešení.

Stavební firma: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba skladových a výrobních hal -půdní vestavby a nástavby -kovové konstrukce -projektová dokumentace -novostavby, rekonstrukce, opravy -demolice, běžná údržba objektů.

Služby: -zemní a výkopové práce -hrubé terénní úpravy -velkoobjemové přesuny zeminy -skrývky, výkopy -inženýrské sítě -lesní komunikace -vodohospodářské stavby -čištění, odbahnění -hutnění -demoliční práce -meliorační sítě. Prodej: -sklápěcí hlavy na bagry.

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské včetně technické vybavenosti sídlištních celků -zemní práce -kanalizace -vodovody -zhotovení a revitalizace rybníků -výstavba čistíren odpadních vod ČOV -výstavba chodníků, komunikací -demoliční práce.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Práce: -trhací a vrtací -provrty a prorážky objektů -demolice -ohňostroje -studnařské práce.

Práce: -výškové -potápěčské -v nedýchatelném prostředí. Stavební činnost: -projekty staveb, interiéry, inženýrská činnost -rekonstrukce, adaptace -stavby na klíč -realizace interiérů, sádrokartony, cetris, dřevo -mozaikové nástřiky JAEGER -instalace protiholubích zábran -demoliční práce -izolace proti radonu, ...

Služby: -stavební činnost -výstavby inženýrských sítí -výstavba a odbahnění rybníků, vodních toků -dopravní stavby, komunikace a chodníky -zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce parovodů a plynovodů -protlaky a podvrty, štětové stěny -bourání betonových a asfaltových konstrukcí, demolice staveb -výkup a zpracování ...

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -zemní práce těžkou mechanizací -výstavba komunikací -výstavba veřejných prostor -demolice. Služby: -nákladní doprava.

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů, nebytových objektů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -sádrokartony -obklady, dlažby -zámkové dlažby a terasy -oplocení -tesařské konstrukce -zemní a výkopové práce -bourací práce.

Služby: -autodoprava -zemní práce -demoliční práce. RANČ PATRIOT, Plástovice 61: -ustájení koní - 15 stání s paddockem -jezdecká hala -ýcvik a trénink koní a jezdců Western, drezura, parkúr -pronájem jezdecké haly -projížďky kočárem -veterinární péče.

Stavební firma. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce a obnova památek -tesařské, klempířské, štukatérské, izolační, statické práce -stavby na klíč -sanační omítky na vzlínající vlhko venkovní i vnitřní -rekonstrukce sklepních prostor a suterénů -komíny-rekonstrukce, vložkování, revize -montované komíny -opravy střech, ...

Doprava - nákladní - sypkých hmot, asfaltových směsí, zeminy Doprava - těžká - přeprava stavebních strojů nadrozměrných nákladů Pronájem - stavební stroje Demoliční práce Zemní práce